چرا "مذاکره با آمریکا" درمورد مسائل منطقه بی معناست؟

15:25 - 11 آبان 1394
کد خبر: ۹۴۱۰۸
خبرگزاری میزان - روایت ریشه از کارنامه حضور آمریکا در منطقه خاور میانه و اهداف پلید ایالات متحده آمریکا و متحدانش از حضور نظامی و مداخله در آنجا.
چرا

به گزارش به نقل از ریشه : پس از سال ها قداره کشی غرب، به خصوص ایالات متحده، بالاخره چند ماه پیش بهانه جویی برای  فعالیت هسته ای ایران با مذاکره با طرف غربی فعلا و به ظاهر حل شده است و حالا نوبت آزمون وفای به عهد رسیده است.

اما مسئله ای که مورد توجه این است که آیا ما بقی مسائلی که بین ایران و آمریکا محل اختلاف است نیز با مذاکره حل خواهد شد؟!

برای کنکاش در باب این تفکر باید به لایه های پاین تری رفت . اختلاف بر سر حقوق بشر دست ساز غرب، ادعای کدخدایی دنیا، حل مشکلات یا آتش افروزی در منطقه خاورمیانه و...

سال هاست که در خاورمیانه و به تعبیر رهبر معظم انقلاب، "منطقه"، جنگ و خونریزی و نابسمانی های مختلفی به وجود آمده است که انگار قرار ناتمامی دارد. از افغانستان و پاکستان گرفته تا همسایه های غربی ایران که این اواخر درگیر پدیده ی نو ظهور و دست ساز  داعش شده اند. کنار این ها حضور نظامی آمریکا با دلایل واهی بیش از یک دهه است که بدبختی و هرج و مرج را برای ساکنین منطقه به ارمغان آورده است.

 

عربستان، کویت، بحرین، ترکیه، پاکستان ،افغانستان، مصر، عمان، امارات و جیبوتی، از جمله کشورهایی هستند که جای پای سنگین آمریکا را در سرزمین خود حس می کنند و متحدان آمریکا می روند تا در کام آمریکا و انگلیس و اسرائیل فرو روند. انگیزه های حضور نظامی گسترده آمریکا در خاورمیانه دارای ابعاد پیچیده ایست و آشکار می سازد که حضور این کشور در قلب جهان اسلام، مهمترین بخش از سناریوی امریکا برای تحقق پروژه به اصطلاح نظام نوین بین المللی غربی است. با کمی تامل به وضوح می توان دید که سناریوی آمریکا برای کشورهای منطقه دارای یک تم تراژیک و تلخ است و خسارت های مادی و معنوی فراوانی را در برخواهد داشت چه در کوتاه مدت و چه بلند مدت.

 

آمریکا در خاورمیانه چه میکند؟

ارتش آمریکا سالها پیش به بهانه ی خونخواهی از تخریب برج های دوقلو در تاریخ یازده سپتامبر پا در افغانستان گذاشت و دست آوردی جز تجاوز و کشتار نداشت. خنده دار اما این است...! که برای مقابله با تروریسم دست به ترور بزنی !

آمریکا بیش از یک دهه در افغانستان کشتار به راه انداخت و رفت. ولی آنچه دست آورد این تجاوز وحشیانه  بود جز خونریزی بی گناهان و سفت کردن جای پای نظامی اش و هرگز عایدی دیگری برای مردم نداشت.

01.jpg

جسد سه کودک که در بمباران عزیز آباد به دست آمریکا کشته شدند

دولتمردان آمریکا به یکباره یادشان افتاد که سگ دست آموزشان به نام صدام بیش از اندازه هار شده است و دوباره به بهانه ی سرکوب وی به عراق لشگر کشی کردند. افسار سیاسی کشور را در دست گرفتند و به امید تجزیه ی سیاسی عراق، مسلمانان را کشتند، نفت را بردند و از برقراری امنیت خبری نشد که هیچ حالا داعش هم میدانی جدید پیدا کرده...

 

02.jpg

جنایات آمریکا در عراق

سالیان سال است که آمریکا با نفوذ در بدنه ی سیاسی لبنان و خیلی قبل تر از آن در سال 1958 با ورود تفنگداران خود در آنجا سعی در تاثیر گذاری سیاسی دارد یک روز از ترس شوروی و امروز در حمایت از اسرائیل.

 

04.jpg

محموله نظامی آمریکا در فرودگاه بیروت

آمریکا امروز هم به جان کشور های نزدیک به اسرائیل افتاده است.  غول بی شاخ و دمی به نام داعش را ساخته و پرورش داده است و امروز آن را در منطقه رها کرده است تا بتواند به بهانه آن دوباره حضور نظامی قوی و به ظاهر مشروعی در منطقه داشته باشد.

به جان سوریه افتاده است تا به هر نحوی شده است حکومت را تجزیه کند و به اهداف سیاسی خود از جمله براندازی رییس دولت مردمی و قانونی سوریه  برسد.

03.jpg

تخریب زیر ساخت های سوریه

آمریکا با ساختن و پرورش دادن داعش در منطقه امروز به هر طریقی در حال سود جستن است. با تهدید شدن کشورهای همسایه با سوریه و عراق مجوز حضور نظامی آن ها در کشورهای داعش زده را خود به خود صادر کرد و اتفاقات اخیر و مداخلات سوریه به نوعی در حال راه انداختن یک جنگ نیابتی علیه روسیه نیز می باشد.

به هیچ عنوان نمی شود حتی تصور کرد که آمریکا  جهت بهبود شرایط منطقه به این مناطق لشگر کشی کند و آستین کمک بالا بزند. جایی که قوه ی منفعت طلبی ایالات متحده را ارضا نکند مطمئنا از آمریکا خالی خواهد بود.

 

منطق جمهوری اسلامی در منطقه چیست؟

مقام معظم رهبری در دیدار دیروزشان با وزیر امور خارجه و  سفیران و مسئولان نمایندگی‌های ایران در خارج از کشور خاطرنشان کردند: برخلاف نظر برخی افراد، آمریکا بخش عمده‌ی مشکلات منطقه است نه بخشی از راه‌حل مشکلات.

رهبر انقلاب درباره‌ی سوریه نیز تأکید کردند: حرف ما در این زمینه، مستحکم ترین حرفهاست ما معتقدیم معنی ندارد کشورهای دیگر دور هم جمع شوند و راجع به یک نظام حکومتی و رئیس آن حکومت تصمیم بگیرند، این بدعتی خطرناک است که هیچ حکومتی در جهان اجرای آن را درباره خود نمی پذیرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: راه حل مسئله سوریه، انتخابات است و برای اینکار باید با قطع کمکهای نظامی و مالی به معارضین، ابتدا جنگ و ناآرامی پایان پذیرد تا مردم سوریه در محیطی امن و آرام، هرکس را می خواهند انتخاب کنند.

ایشان در همین زمینه با رد تجزیه کشورها و تبدیل آنها به واحدهای کوچک قومی افزودند: مرجع قرار دادن یکی از گروههای مسلح برای تصمیم گیری و تشکیل دولت، منطقی و مورد قبول نیست و اینگونه فرمولها عملاً باعث ادامه یافتن جنگ می شود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درباره عراق نیز گفتند: تقسیم این کشور به مناطق عرب شیعه، عرب سنی و کُرد، کاملاً مخالف منافع مردم، عملی نشدنی، بی معنا و غیرقابل قبول است.

مقام معظم رهبری: اهداف آمریکا در منطقه، ۱۸۰ درجه با اهداف ایران، متفاوت است.

05.jpg

رهبر انقلاب با رد مذاکره با آمریکا درباره‌ی مسائل منطقه‌ای خاطرنشان کردند: آمریکایی‌ها دنبال تحمیل منافع خود هستند نه حل مسائل، آنها می‌خواهند ۶۰، ۷۰ درصد خواسته‌هایشان را در مذاکره تحمیل کنند و بقیه‌ی اهدافشان را هم به‌طور غیرقانونی، عملاً اجرا و تحمیل کنند؛ پس مذاکره چه معنایی دارد؟


/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *