دانستنی های جالب از «کاشو» یا بادام هندی
ﺷﺎﯾﺪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﻫﻨﺪﯼ را ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯾﺪ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻮﺗﻪ ﺩﺍﺭﺩ ﯾﺎ ﺑﻪ ﺍﺷﮑﺎﻝ ﻣﺨﺘﻠﻔﯽ ﺑﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ ﻭ ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺻﻼ ﻓﮑﺮ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﻭ ﮔﺮﺍﻥ ﻗﯿﻤﺖ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺑﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﻣﯽﺁﯾﺪ.
خبرگزاری میزان -
به گزارش به نقل از تابناک، ﺑﺎ ﺩﯾﺪﻥ ﻋﮑﺲ ﺩﺭﺧﺖ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﻫﻨﺪﯼ، ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻣﯽ ﺷﻮﯾﺪ ﮐﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻗﺎﺑﻞ ﺗﺼﻮﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﻭ ﻣﻘﻮﯼ ﺍﯾﻦ ﺷﮑﻠﯽ ﺑﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﺁﯾﺪ ﻭ ﺟﺎﻟﺐ ﺍﯾﻨﺠﺎﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎﯼ ﺍﯾﻦ ﺩﺭﺧﺖ ﺷﺒﯿﻪ ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪ ﺍﯼ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﯾﮏ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﮐﻮﭼﮏ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻫﺮ ﮐﺪﺍﻡ ﻣﺘﺼﻞ ﺍﺳﺖ.
ﺑﺎﺩﺍﻡ ﻫﻨﺪﯼ ﺍﺯ ﮔﺮﺍﻥ ﻗﯿﻤﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﺁﺟﯿﻞ ﻫﺎﯼ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺍﺳﺖ. ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺍﺭﺯﺷﺶ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺍﺯ ﺧﻮﺵ ﻃﻌﻢ ﺗﺮﯾﻦ ﻭ ﻧﺮﻣﺘﺮﯾﻦ آﺟﯿﻞ ﻫﺎ ﻧﯿﺰ هست ﻭ ﮔﺮﺍﻧﯽ ﺁﻥ ﺑﯽ ﻋﻠﺖ ﻧﯿﺴﺖ.
کاشو یا بادام هندی به دلیل طعم منحصر به فردش یکی از آجیل های محبوب مردم کشور ما و دیگر کشورهاست. این آجیل به شکل لوبیا یا کلیوی شکل است که در پایین یا زیر میوه درختی که بلارد نام دارد، یافت می شود.
وطن اصلی این درخت از آمریكای جنوبی و برزیل است كه پس از كشف آمریكا توسط پرتقالی ها به سایر نقاط دنیا برده شد. امروزه كشور هندوستان بزرگترین تولید كنندهٔ این محصول بوده و جنوب غربی این كشور از مراكز عمدهٔ كاشت است.
مقاومت درختچهٔ كاشو نسبت به كم آبی بیشتر از درخت انبه است، اما در مقابل سرما حساس تر از آن است.
ارزش غذایی میوه؛
تركیب شیمیایی این میوه بدین قرار است كه:
گلوكز یا لوولز ۹%-۷%
اسید تانیك ۰.۵درصد(این ماده باعث گس شدن طعم میوه می شود)
مواد آب ۱۲%
مغز در كاشو علاوه بر طعم مطبوعی كه دارد، ۱۵%پروتئین و ۴۰%چربی هم دارد.
هشدار؛
افرادی که مشکلات کلیوی درمان نشده دارند، یا این که کلیه ها و یا کیسه ی صفرای شان را در آورده اند باید از مصرف این آجیل پرهیز کنند. دریافت زیاد اگزالات ممکن است موجب کاهش جذب کلسیم نیز شود.
آلرژی غذایی یکی دیگر از عوارضی است که ممکن است با خوردن کاشو به وجود بیاید. این واکنش های آلرژیک ممکن است یا فوری و خاص باشد (مانند خارش، گرفتگی بینی، تورم لب ها و...) یا ممکن است با تأخیر و عمومی باشد (مانند خستگی و افسردگی).
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ﺑﺎﺩﺍﻡ ﻫﻨﺪﯼ ﺍﺯ ﮔﺮﺍﻥ ﻗﯿﻤﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﺁﺟﯿﻞ ﻫﺎﯼ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺍﺳﺖ. ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺍﺭﺯﺷﺶ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺍﺯ ﺧﻮﺵ ﻃﻌﻢ ﺗﺮﯾﻦ ﻭ ﻧﺮﻣﺘﺮﯾﻦ آﺟﯿﻞ ﻫﺎ ﻧﯿﺰ هست ﻭ ﮔﺮﺍﻧﯽ ﺁﻥ ﺑﯽ ﻋﻠﺖ ﻧﯿﺴﺖ.
کاشو یا بادام هندی به دلیل طعم منحصر به فردش یکی از آجیل های محبوب مردم کشور ما و دیگر کشورهاست. این آجیل به شکل لوبیا یا کلیوی شکل است که در پایین یا زیر میوه درختی که بلارد نام دارد، یافت می شود.
وطن اصلی این درخت از آمریكای جنوبی و برزیل است كه پس از كشف آمریكا توسط پرتقالی ها به سایر نقاط دنیا برده شد. امروزه كشور هندوستان بزرگترین تولید كنندهٔ این محصول بوده و جنوب غربی این كشور از مراكز عمدهٔ كاشت است.
مقاومت درختچهٔ كاشو نسبت به كم آبی بیشتر از درخت انبه است، اما در مقابل سرما حساس تر از آن است.
ارزش غذایی میوه؛
تركیب شیمیایی این میوه بدین قرار است كه:
گلوكز یا لوولز ۹%-۷%
اسید تانیك ۰.۵درصد(این ماده باعث گس شدن طعم میوه می شود)
مواد آب ۱۲%
مغز در كاشو علاوه بر طعم مطبوعی كه دارد، ۱۵%پروتئین و ۴۰%چربی هم دارد.
هشدار؛
افرادی که مشکلات کلیوی درمان نشده دارند، یا این که کلیه ها و یا کیسه ی صفرای شان را در آورده اند باید از مصرف این آجیل پرهیز کنند. دریافت زیاد اگزالات ممکن است موجب کاهش جذب کلسیم نیز شود.
آلرژی غذایی یکی دیگر از عوارضی است که ممکن است با خوردن کاشو به وجود بیاید. این واکنش های آلرژیک ممکن است یا فوری و خاص باشد (مانند خارش، گرفتگی بینی، تورم لب ها و...) یا ممکن است با تأخیر و عمومی باشد (مانند خستگی و افسردگی).
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *