۶۵ درصد ایرانی ها از اضافه وزن رنج میبرند
خبرگزاری میزان - معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نزدیک به ۶۵ درصد مردم ایران وزنی بیشتر از وزن استاندارد دارند یا از چاقی رنج میبرند.
خبرگزاری میزان -
به گزراش گروه فضای مجازی به نقل از فارس، رضا ملکزاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در
نشست هماندیشی ایمنی غذا و محصولات غذایی تراریخته اظهار داشت: چاقی و
اضافهوزن یکی از عاملهای مهم برای مبتلا شدن به انواع بیماریهای سرطان،
سکتههای قلبی و مغزی، افزایش فشار خون و دیابت است.
وی افزود: تحقیقات نشان داده است که نزدیک ۳۰ درصد از انواع سرطانها با اضافه وزن ارتباط مستقیمی دارند و چاقی در حالی که به یک اپیدمی در دنیا تبدیل شده است، علت اصلی مرگ و میر در ایران است.
ملکزاده خاطرنشان کرد: دولت تدبیر و امید توجه ویژهای به تامین غذای سالم برای مردم دارد و خوشبختانه در سالهای اخیر غذای سالم در اختیار جامعه قرار گرفته است.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه ضروری است برای استفاده از غذای سالم و کمخوری در بین مردم فرهنگسازی شود تصریح کرد: به همه مردم توصیه میکنیم با خوردن غذا در حد اعتدال، تلاش کنند وزن خود را در حد متعادل و متناسب نگه دارند.
وی با اشاره به افتتاح مرکز تحقیقات سلامت غذا و شعبه انجمن ایمنی زیستی در استان یزد خاطرنشان کرد: هر فعالیتی که به دست یزدیها سپرده شده، نتایج خوبی به دنبال داشته است و امیدواریم با افتتاح این مرکز در استان یزد بتوانیم با همت پزشکان، متخصصان و کارشناسان متعهد این استان، سموم احتمالی موجود در برخی از غذاها را شناسایی کنیم تا مردم کشور بتوانند از غذاهای سالمتری بهرهمند شوند.
ملکزاده تصریح کرد: به علت بهبودی شرایط اجتماعی و اقتصادی، در حال حاضر بیماری سرطان با کاهشی نسبی همراه بوده اما ۵۰ درصد از مرگ و میرهای گزارش شده، حاصل از بیماریها و سکتههای قلبی و مغزی است.
با حضور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مرکز تحقیقات سلامت غذا و شعبه انجمن ایمنی زیستی در یزد افتتاح شد.
وی افزود: تحقیقات نشان داده است که نزدیک ۳۰ درصد از انواع سرطانها با اضافه وزن ارتباط مستقیمی دارند و چاقی در حالی که به یک اپیدمی در دنیا تبدیل شده است، علت اصلی مرگ و میر در ایران است.
ملکزاده خاطرنشان کرد: دولت تدبیر و امید توجه ویژهای به تامین غذای سالم برای مردم دارد و خوشبختانه در سالهای اخیر غذای سالم در اختیار جامعه قرار گرفته است.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه ضروری است برای استفاده از غذای سالم و کمخوری در بین مردم فرهنگسازی شود تصریح کرد: به همه مردم توصیه میکنیم با خوردن غذا در حد اعتدال، تلاش کنند وزن خود را در حد متعادل و متناسب نگه دارند.
وی با اشاره به افتتاح مرکز تحقیقات سلامت غذا و شعبه انجمن ایمنی زیستی در استان یزد خاطرنشان کرد: هر فعالیتی که به دست یزدیها سپرده شده، نتایج خوبی به دنبال داشته است و امیدواریم با افتتاح این مرکز در استان یزد بتوانیم با همت پزشکان، متخصصان و کارشناسان متعهد این استان، سموم احتمالی موجود در برخی از غذاها را شناسایی کنیم تا مردم کشور بتوانند از غذاهای سالمتری بهرهمند شوند.
ملکزاده تصریح کرد: به علت بهبودی شرایط اجتماعی و اقتصادی، در حال حاضر بیماری سرطان با کاهشی نسبی همراه بوده اما ۵۰ درصد از مرگ و میرهای گزارش شده، حاصل از بیماریها و سکتههای قلبی و مغزی است.
با حضور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مرکز تحقیقات سلامت غذا و شعبه انجمن ایمنی زیستی در یزد افتتاح شد.
/انتهای پیام/
:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید
محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *