همکاری محققان روسی و اروپایی برای مسکونی شدن کره ماه
این پروژه در حدود ۵ سال به طول خواهد انجامید. محققان در ابتدا کاوشگری را به قطب جنوب کره ماه ارسال خواهند کرد تا به سنجش شرایط محیط پرداخته و امکان زندگی انسان ها در ماه را مورد بررسی قرار دهد. انسان برای زندگی به آب، اکسیژن و ... نیازمند است. این کاوشگر مجهز به تجهیزات پیشرفته ای خواهد شد تا بتواند اطلاعات دقیقی را درباره این قمر در اختیار کارشناسان قرار دهد.
قطب جنوب کره ماه در تاریکی مطلق به سر برده و یکی از سردترین نقاط این کره محسوب می شود و کارشناسان بین المللی امیدوارند تا در این نقطه بتوانند یخ یا سایر مواد شیمیایی که می تواند باعث شکل گیری حیات می شود را بیابند.
پرفسور Igor Mitrofanov یکی از کارشناسان فضایی مسکو و سرپرست این پروژه تحقیقاتی درباره پروژه Luna ۲۷ می گوید : « انسان باید راهی برای رفتن به ماه پیدا کند. قرن ۲۱، قرنی است که می تواند نقطه عطفی در تاریخ بشریت ب و روسیه نیز باید یکی از کشورهای پیشگام در عرصه فضایی باشد. از سال های دور، امریکا و روسیه تبدیل به دو رقیب جدی یکدیگر در عرصه فضایی شده و در تلاش برای سبقت گرفتن از دیگری هستند.
سرپرست این تیم تحقیقاتی در ادامه گفت :«اکنون زمان آن فرا رسیده که با استفاده از تجارب تیم های بین المللی بتوان اولین سکونت انسان در ماه را رقم زد.»
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.