سوادآموزی از طریق «شبکههای آموزش و 3 سیما» از هفته آینده
به گزارش ، علی باقرزاده در جلسه پشتیبانی سوادآموزی شهرستان زاهدان با بیان اینکه براساس نتایج سرشماری سال 90، 3 میلیون و 456 هزار نفر تقریبا معادل هفت و نیم درصد جمعیت 10 تا 49 سال، خود را فاقد مهارتهای سواد یا بیسواد اعلام کردند، افزود: در مدت چهار سال اخیر حدود یک میلیون نفر از این افراد آموزش دیدند و یا به عنوان باسواد شناسایی شدند.
وی با بیان اینکه تعدادی از مجموع بیسوادان اتباع خارجی بودند که باید با برنامه خاص خودشان آموزش ببینند و تعدادی نیز به عنوان آموزشناپذیر شناسایی شدند، اظهار کرد: آن تعدادی که باقی ماندند و افرادی که در حد مقدماتی سالهای گذشته یا اول ابتدایی مدرک داشتند نزدیک یک میلیون و 300 تا 400 هزار نفر است.
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه یکی از مهمترین اقدامات این سازمان راهاندازی بانک اطلاعات اسمی است، تصریح کرد: براساس آمار جمعآوری شده از سازمانها و نهادهای مختلف، تعداد بیسوادان در گروه سنی 10 تا 49 سال کشور به بهترین شکل تهیه و در اختیار استانها و شهرستانها قرار داده میشود.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی مطرح کرد: همچنین در بخش دیگری گروههای مختلف را به صورت خاص طبقهبندی کردیم تا بتوانیم به نیازهای آنان پاسخ دهیم مثلا برای زنان، کارگران، کشاورزان و سربازان بیسواد کتاب و برنامه درسی خاص در دستور کار قرار گرفته است.
باقرزاده گفت: علاوه بر متنوع کردن محتوا، روشها نیز تغییر کرده به طوری که آموزش فردبهفرد بخش زیادی از فعالیتهای سوادآموزی را به خود اختصاص داده تا با تعیین نشدن فرد خاص ضمن ایجاد انعطاف با پرداخت هزینه سرانه به خود خانواده انگیزه را تقویت کنیم.
وی بیان کرد: یکی دیگر از مسائل مهم ورود به عرصههای جدید سوادآموزی نظیر آموزش از طریق موبایل است که در این زمینه نیز اقدامات اولیه در حال انجام است و همچنین به موازات این امر آموزش سوادآموزی از طریق تلویزیون نیز از هفته آینده در شبکه آموزش و سه سیما انجام خواهد شد.