مصرف شکر در فراورده‌های غذایی کاهش می‌یابد/ واردات نوشابه‌های گازدار ممنوع شده است

10:56 - 22 مهر 1394
کد خبر: ۸۷۵۵۶
دسته بندی: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان- معاون اداره کل نظارت بر فراورده‌های خوراکی و آشامیدتی سازمان غذا و دارو در مورد کاهش مصرف شکر در محصولات غذایی گفت: حد مطلوب مصرف شکر برای افراد سالم کمتر از 10درصد انرژی روزانه معادل حدود 50گرم در روز است و باید در رژیم غذایی روزانه این مقدار رعایت شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *