تجزیه و تحلیل نهج‌البلاغه در جامعه فرهنگ‌سازی شود

5:05 - 19 مهر 1394
کد خبر: ۸۶۰۳۴
خبرگزاری میزان- نماینده ولی‌فقیه در استان‌مرکزی گفت: تجزیه و تحلیل و تشریح کتاب نهج‌البلاغه به عنوان غنی‌ترین کتب حوزه اسلامی باید در جامعه فرهنگ‌سازی و ترویج داده شود.
به گزارش آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی  در نخستین دوره آموزشی تربیت مربی نهج‌البلاغه که در سالن اجتماعات دبیرستان دخترانه اطهر برگزار شد با اشاره به ویژگی‌های کتاب ارزشمند نهج‌البلاغه اظهار داشت: کتاب نهج‌البلاغه گنجینه‌ای عظیم از پندها و آموزه‌ها است که باید از سالیان گذشته در کنار آموزش و ترویج کتاب قرآن این مورد نیز درجامعه مورد آموزش قرار می‌گرفت.

وی افزود: دراین راستا می‌طلبد که شیعیان حضرت علی(ع) در ترویج و آموزش این کتاب در سطح جامعه و به ویژه در میان نسل جوان به عنوان الگوی جامع به منظور تشخیص راه درست همت ویژه‌ای را اتخاذ کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان‌مرکزی تصریح کرد: امروزه با توجه به علاقه‌مندی این کتاب در میان کشورهای دیگر جهان ترجمه‌های مختلفی وجود دارد که می‌تواند راه‌نشان زندگی برای آن‌ها باشد.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی با اشاره به اقدامات دشمنان به منظور از بین بردن اسناد ناب تاریخی گفت: تاریخ همواره شاهد بسیاری از اتفاقات در راستای از بین بردن اسناد دینی معتبر از بزرگان دینی ما بوده که به دنبال اهداف شوم خود بتوانند هویت ناب محمدی را از چهره دنیای اسلام بزدایند که با توجه به هوشیاری و ذکاوت عالمان دینی نگهبانی خوبی از این اسناد انجام و به نسل‌های آینده منتقل شده است.

وی ادامه داد: کاوش در میان خطبه‌های مختلف نهج‌البلاغه نشان می‌دهد تاریخ اسلام در میان آن‌ها گره خورده و بررسی و مطالعه در آن می‌تواند ما را به اسلام حقیقی رهنمون سازد.

نماینده ولی‌فقیه در استان‌مرکزی خاطرنشان کرد: دشمنان اسلام از جمله گروه‌های تکفیری با اعتقاد به تفکرات تعصب برانگیزانه خود همواره به دنبال نابودکردن آثار شیعیان و ائمه اطهار هستند و قصد دارند که با ازبین بردن آنان اسلام واقعی را به فراموشی سپرده و اسلام دست‌ساز خود را در جامعه عرضه کنند که مسلمانان باید با حساسیت هرچه تمام در مسیر حفظ و حراست از این آثار قدم بردارند.

آیت‎الله دری‌نجف‌آبادی با اشاره به اصول تدوین شده توسط بزرگان  علمای دینی گفت: توسط بزرگان و علمای دینی 400اصل مهم تدوین گردیده بود که درحال حاضر به سبب دست‌درازی به منظور نابودسازی این آثار تنها 17 اصل در اختیار شیعیان باقی مانده که انتظار می‌رود با جدیت هرچه تمام از اصول باقیمانده مراقبت شود.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *