"افغانستان" نایب قهرمان پنجمین دوره ورزشهای زورخانهای شد
تیم افغانستان با 113 امتیاز در مکان دوم آسیا قرار گرفته و تاجیکستان و عراق با 111 و 107 امتیاز در جایگاه سوم مشترک تیمی قرار گرفتند.
مشروح نتایج این رقابتها به شرح زیر است:
در بخش تیمی ورزشهای زورخانهای تیم ایران در این رقابتها 2 هزار و 376 امتیاز کسب کرده و با اقتدار به عنوان قهرمانی دست یافت و تیم افغانستان دوم و تاجیکستان و عراق به صورت مشترک در سکوی سوم این رقابتها قرار گرفتند.
در رشته میلگیری سنگین علیرضا ارجین از ایران با 370 جفت میلگیری و برتری برابر حریفانش با 2958 امتیاز با اقتدار به قهرمانی دست یافته و جابر عبدالامیر صبری از کشور عراق دوم شد.
عنوان سوم این رقابتها به صورت مشترک به نوروز عرباف از تاجیکستان و امیر جمال از پاکستان رسید.
در رشته چرخ علی جلیجو از جمهوری اسلامی ایران با 468 امتیاز و برتری محسوس بر حریفانش به عنوان نخست دست یافته و مدال طلا را برگردن آویخت.
عراقیها در این رشته نیز توسط امیر علی حسین الحسنی به نقره رسیده و عرب احمدخان از پاکستان و مصطفی نورستانی از افغانستان به صورت مشترک صاحب مدال برنز این ماده از مسابقات شدند.
در رشته سنگ حسن رضایی با 750 امتیاز به مدال طلا این ماده دست یافته و حکیم الله بیگ از افغانستان با کسب 529 امتیاز در جای دوم قرار گرفته و زمان عابد محسن از عراق و ذاکر علیخان از پاکستان نیز بر سکوی سوم مشترک ایستاد.
طلای چرخ چمنی نیز به ایران رسیده و سید جلال صالحی با 556 امتیاز به مدال طلا رسیده و مصطفی نورستانی از افغانستان مدال نقره را کسب کرده و نظرآل عبدل از تاجیکستان و جابر صبری عبدالامیر از عراق نیز بر سکوی سوم مشترک ایستاد.
در رشته میل بازی هم سیدسجاد موسوی باستانی باستانی کار تیم ایران با 912 امتیاز و غلبه بر دیگر حریفان به عنوان قهرمانی آسیا دست یافت. در رده دوم عمار بصیری از عراق قرار گرفته و احمد شکیب از افغانستان و ارباب احمدخان از پاکستان در سکوی سوم جای گرفتند.
کشتی پهلوانی
رقابتهای کشتی پهلوانی آسیا در 4 وزن برگزار شد و در نهایت در رقابتهای کشتی پهلوانی ایران از کسب مدال طلا بازماند.
وزن 60 کیلوگرم
مقام اول: مصطفی حسن شریف از افغانستان
مقام دوم: نظرعلی عبدالله از تاجیکستان
مقام سوم مشترک: آناتا از نپال و یچین آ از چین تایپه
وزن 70 کیلوگرم
مقام اول: ماندریپ از هند
مقام دوم: محمدعلی امجد از بنگلادش
مقام سوم مشترک: محمدرحیم حافظ از تاجیکستان و حیدر عبدالله از عراق
وزن 80 کیلوگرم
مقام اول: نعمت الله از پاکستان
مقام دوم: محمد آزاد از افغانستان
مقام سوم مشترک: سوکامورو از هند و پژمان سکونتی از ایران
وزن + 90 کیلوگرم
مقام اول: فرهاد آنکوروف از تاجیکستان
مقام دوم: رضا هادی از ایران
مقام سوم و مشترک: سیگ لاخا از هند و رضا غریب از عراق
بازوبندی پهلوانی آسیا به قهرمان سنگین وزن تعلق میگرفت و برای تعیین آن در آخرین مسابقه رضا هادی از ایران و دانکوف از تاجیکستان در سالن شهید شریفی تبریزبه مصاف هم رفتند که کشتیگیر تاجیک در این مسابقه به برتری دست یافته و صاحب بازوبند پهلوانی آسیا شد.
قرار بود در این وزن پرویز هادی پهلوان ایرانی در این مسابقات حضور یابد که به دلیل مصدومیتی که در مسابقات قهرمانی جهان در آمریکا گریبانگیرش شده بود، برادر وی در رقابتها حاضر شد که با برتری برابر حریفانش تا بازی پایانی پیش آمد، اما در فینال مغلوب ورزشکار تاجیک شد و به مدال نقره بسنده کرد.
در این رقابتها کشورهای ایران، پاکستان، اندونزی، قطر، مالزی، مغولستان، کره جنوبی، سریلانکا، تاجیکستان، تایلند، فیلیپین، نپال، افغانستان، عراق، هند، چین تایپه، کامبوج، امارات و بنگلادش حضور داشته و برای قهرمانی در رشته تیمی و انفرادی ورزشهای زورخانهای و کشتی پهلوانی حضور یافته بودند.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.