ناطق‌نوری گفت اگر مرا ریز ریز هم کنند اصولگرا هستم/ اگر اصولگرایان در انتخابات 94 به ائتلاف کامل نرسند باید منتظر شکست باشند

9:43 - 15 مهر 1394
کد خبر: ۸۴۵۹۰
خبرگزاری میزان-دبیرکل حزب موتلفه گفت: آقای ناطق خودشان گفتند که اگر مرا ریز ریز هم کنند اصولگرا هستم؛اما من احساس میکنم سیاست کلی آقای ناطق این نیست که داخل حزب و یا جناح خاصی باشد.
ناطق‌نوری گفت اگر مرا ریز ریز هم کنند اصولگرا هستم/ اگر اصولگرایان در انتخابات 94 به ائتلاف کامل نرسند باید منتظر شکست باشند

به گزارش ، محمدنبی حبیبی دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در نشست خبری یازدهمین مجمع عمومی حزب موتلفه اسلامی اظهار کرد: ما هر سه ساله مجمع عمومی‌مان را تشکیل می‌دهیم و قبلا در سه دوره پیش این مجمع برگزار شده است و برای هر سال بعد مجمع تشکیل می‌دهیم و بنابراین این تبدیل به سه سال شد.

  حبیبی ادامه داد: از حدود 6 ماه قبل برگزاری مجمع عمومی به تصویب شورای مرکزی رسید و در همان دوره ستاد برگزاری مجمع عمومی تشکیل شد و اداره مجمع عمومی حزب نیز بر عهده این ستاد است.

دبیرکل حزب موتلفه ادامه داد: دبیرکل تاکنون هیچ گاه داوطلب عضویت در این ستاد نشده است تا این ستاد به صورت مستقل از اعضای شورای مرکزی تشکیل شود.

وی با اشاره به مراسم مجمع عمومی تصریح کرد: برگزاری افتتاحیه، ورود به دستورات جلسه، تشکیل دبیرخانه مجمع عمومی به منظور تعیین زمان و مکان مناسب برای برگزاری مجمع، تدوین آیین‌نامه‌ای بزرگداشت مجمع عمومی و نحوه انتخاب عضو جایگزین هیات نظارت و اعضای شورای مرکزی را در این راستا ارزیابی کرد.

حبیبی با اشاره به تغییر نام هیات موسس به هیات نظارت یادآور شد: اگر در فاصله بین دو مجمع یک یا چند نفر از اعضای هیات نظارت نباشند، هیات نظارت اشخاصی را پیشنهاد می‌کند که اگر رای بیاورند جایگزین افراد غایب می‌شوند.

دبیرکل حزب موتلفه از مهم‌ترین وظایف مجمع عمومی را تعیین اعضای شورای مرکزی جدید دانست و گفت: دریافت گزارش عملکرد سه ساله حزب، تدوین برنامه‌های محتوایی مجمع عمومی و صدور دعوت‌نامه برای شرکت‌کنندگان مجمع عمومی از دیگر وظایف این مجمع است.

وی ادامه داد: در بحث داوطلبی اولا هر عضوی از اعضای موتلفه در هر نقطه از کشور می‌تواند داوطلب عضویت در شورای مرکزی باشد و حتی دیگران هم می‌توانند افرادی را معرفی کنند و ما در مجمع عمومی خط مشی سه ساله خود را تعیین می‌کنیم و درباره آن نیز از اعضا خواسته‌ایم که اظهارنظر کنند از این رو ستاد آن را به رای مجمع عمومی می‌گذارد و خط مشی سه ساله حزب در جلسه مجمع تصویب می‌شود.

حبیبی تاکید کرد: اگر برخی از اعضا پیشنهاد تغییر مفاد اساسنامه را داشته باشند، برای تغییر یا اصلاح آن مجازند که نظرات خود را به ستاد برگزاری مجمع ارائه کنند و به رای بگذارند.

دبیرکل حزب موتلفه با اشاره به ترکیب مجمع عمومی خاطرنشان کرد: اعضای هیات نظارت یا موسس، نامزدهای هیات نظارت، کسانی که قبلا صلاحیتشان تایید شده، اعضای شورای مرکزی که عضو مجمع هستند، نامزدهای شورای مرکزی، اعضای هیات اجرایی، دبیران استان‌ها، قائم‌مقام دبیران استان‌ها و مسئولان حوزه‌های سراسر کشور از جمله ترکیب مجمع عمومی خواهند بود.

وی یادآور شد: طبق این شیوه خاص اعضا عضو مجمع عمومی می‌شوند و منتخبان ما از بدنه موتلفه در این مجمع شرکت خواهند کرد و آنها از طریق اعضا انتخاب خواهند شد.

حبیبی با بیان اینکه مسئولان حزب اعضای مجمع را تعیین نمی‌کنند و این برعهده بدنه حزب است گفت: مجمع عمومی با شیوه دموکراتیک تشکیل می‌شود و در این روش بدنه حزب خود را ملزم می‌داند که نظراتش را به نمایندگان استانی منتقل کند.

دبیرکل حزب موتلفه با اشاره به دستورات جلسات مجمع عمومی خاطرنشان کرد: استماع گزارش دبیرکل از فعالیت سه ساله حزب، استماع گزارش هیات نظارت، نقد و بررسی مشی دوره گذشته، بررسی و تصویب تغییرات مفاد اساسنامه و نیز انتخاب اعضای شورای مرکزی از دستورات مجمع عمومی خواهد بود.

وی افزود: در هر مجمعی شعاری از سوی شورای مرکزی انتخاب می‌شود که شعار ما در این مجمع، شعار «پیش به سوی مجلس کارآمد، دولت کریمه و جامعه نمونه اسلامی» است.

حبیبی با یادآوری این نکته که اساسنامه حزب موتلفه در سال 1342 به امضای پایه‌گذاران آن رسیده است، گفت: آخرین ویرایش بر روی این اساسنامه از سوی مرحوم شهید بهشتی انجام شد.

دبیرکل حزب موتلفه در ادامه این نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره جوانگرایی در حزب موتلفه توضیح داد: بیش از 10 سال پیش چنین مسئله‌ای برای خود مسئولان اجرایی حزب مطرح بود که به جوانگرایی بپردازند و تا قبل از آن سن قالب اعضای ما بین 40 تا 50 سال بود اما با اقداماتی که در جهت جوانگرایی انجام دادیم این رقم 10 سال کاهش پیدا کرده است.

وی اضافه کرد: مسئله دیگر توجه حزب موتلفه به جذب بانوان است و در حالی که در سال 75 فقط 5 درصد اعضای ما از بانوان تشکیل شده بود اما در 10 سال اخیر این رقم به 30 تا 35 درصد رسیده است.

حبیبی درباره تعامل موتلفه با احمدی‌نژاد خاطرنشان کرد: آقای احمدی‌نژاد چندین بار از اصولگرایی تبری جسته است از این رو هرگاه ایشان از حالت تبری خارج شود آن موقع اصولگرایان درباره آن نظر می‌دهند.

دبیرکل حزب موتلفه تاکید کرد: ما به عنوان یک حزب 52 ساله مانند آقای باهنر و سایر اصولگرایان به دنبال تحقق ائتلاف اصولگرایان هستیم و تاکنون نیز از روند کار راضی بوده‌ایم و تلاش خود را ادامه می‌دهیم تا شورای هماهنگی اصولگرایان با محوریت روحانیت شکل بگیرد و در استان‌ها نیز این روند را دنبال می‌کنیم.

وی مجلس کارآمد را مجلس توانمندی دانست که قادر به حل مشکلات کشور در داخل و خارج باشد و به جای پرداختن به مطالب حاشیه‌ای در متن موضوعات حضور داشته باشد.

حبیبی مجموعه عملکرد مجلس نهم را مثبت ارزیابی کرد و گفت: البته این نظر به معنای عدم ایراد به مجلس نیست.

دبیرکل حزب موتلفه در پاسخ به سوال خبرنگاری که از وی در خصوص تشتت و اختلاف در بدنه اصولگرایی از وی سوال پرسید پاسخ داد: اوج جزیره‌ای عمل کردن اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری بود و برخی از اصولگرایان با رسیدن به این نظر نادرست که گویا حتما خودشان برنده هستند، به دیگران کم‌اعتنایی کردند و از این رو بدنه اصولگرایی دیگر یک نامزد واحد نداشت.

وی با تاکید براینکه به دلیل شرایط سیاسی اصولگرایان هیچ راهی جز ائتلاف ندارند، خاطرنشان کرد: موتلفه در سال 94 یک نامزد مستقل از بین بقیه نامزدها معرفی نخواهد کرد و بنابراین شما کسی را هم پیدا نمی‌کنید که معتقد به جزیره‌ای عمل کردن باشد اما اینکه ائتلاف چطور و چگونه صورت گیرد مربوط به آینده است.

حبیبی تاکید کرد: همه اصولگرایان بر لزوم ائتلاف تاکید دارند. الان شرایط طوری است که کسی در اصولگرایی حتی حرف تفرد را نمی‌زند و امیدواریم که ائتلاف صورت گیرد.

دبیرکل حزب موتلفه با بیان اینکه ما در مجمع عمومی خود درباره کلیات انتخابات یعنی توصیه به حضور مردم و رقابت سالم تاکید خواهیم داشت، یادآور شد: ما از ابتدای جلسات سه تشکل موتلفه، پایداری و ایثارگران را برگزار کردیم، اعلام کردیم که به عنوان نماینده جبهه پیروان در این جلسات شرکت نمی‌کنیم و آنها نیز به ما چنین ماموریتی نداده بودند و این امر تشخیص حزبی خودمان بود. لذا معتقدیم باید باب رایزنی با سایر اصولگرایان باز شود و ما در عین حال خود را ملزم کرده ایم که گزارشات این جلسات را به اعضای جبهه پیروان ارائه دهیم.

وی با اشاره به حضور در جلسات شورای همگرایی اصولگرایان ادامه داد: مرحله بعدی جلسات ما در این تشکل‌های سه‌گانه این بود که به سمت باب مذاکره با دیگران برویم و از این رو با برخی شخصیت‌های درجه یک روحانی و غیرروحانی رایزنی‌هایی داشته‌ایم که این رایزنی‌ها باید منجر به تشکیل شورای هماهنگی اصولگرایان و محوریت روحانیت شود.

حبیبی در خصوص دیدگاه باهنر درباره پایداری توضیح داد: ما در دیدگاه آقای باهنر راجع به نهاد جبهه پایداری مخالفتی احساس نکردیم اما این را هم می‌گویم که آقای باهنر به افرادی که منتسب به پایداری هستند چک سفید امضا نداده است.

دبیرکل حزب موتلفه در پاسخ به سوالی، مبنی بر تلاش اصلاح‌طلبان برای پرداخت بدهی دوم خرداد به ناطق نوری و دعوت از وی از سوی سیدحسن خمینی برای حضور در انتخابات گفت: ما در موتلفه ملاقات‌هایی با اشخاص یا تشکیلات داشته‌ایم و باب این مذاکرات را نیز باز گذاشتیم و آن را مفید هم می‌دانیم و معتقدیم که آقای ناطق نوری یک اصولگرای تمام عیار است.

وی ادامه داد: آقای ناطق خودشان گفتند که اگر مرا ریز ریز هم کنند اصولگرا هستم. از این رو درباره تعاملات سیاسی ممکن است بین نظرات ناطق و سایر اصولگرایان و اصلاح‌طلبان تفاوتی باشد اما من احساس میکنم سیاست کلی آقای ناطق این نیست که داخل حزب و یا جناح خاصی باشد ضمن اینکه ایشان گفته است که یک اصولگراست.

حبیبی تصریح کرد: من احساس می‌کنم ایشان با پایبندی کامل به موازین انقلاب در رابطه با جناح‌ها، می‌خواهند طوری عمل کنند که معتقدین به نظام در هر جناحی به ناطق نوری امیدواری داشته باشند اما در عین حال او هیچ گاه سر سازش با مخالفان انقلاب نداشته است.

دبیرکل حزب موتلفه یادآور شد:استنباط من این است که آقای ناطق نوری در رفتارهای جناحی طوری عمل می‌کند که باب مراوده پایبندان به نظام و معتقدان به انقلاب اسلامی با ایشان باز باشد.

وی با بیان اینکه ما در انتخابات مجلس نهم به عنوان موتلفه به جبهه پیروان و پایداری رقابت داشتیم افزود: با توجه به برگزاری 40 جلسه با ایثارگران و پایداری معتقدم که پایداری و ایثارگران نیز روحیه و دغدغه ائتلاف دارند. وقتی چنین چیزی محرز شده است چه اشکالی دارد که این جلسات را ادامه دهیم، از این رو این جلسات تعطیل نشده اما تلقی ما این است که ضرورتی ندارد مانند گذشته جلسات را پشت سر هم برگزار کنیم. 

حبیبی تاکید کرد: مذاکره با ایثارگران و پایداری به نفع کلی تمام اصولگرایان تمام می‌شود.

دبیرکل حزب موتلفه درباره اختلاف پایداری با لاریجانی توضیح داد: من منکر موضوع اختلاف جبهه پایداری و آقای لاریجانی نیستم اما به هر حال آقای لاریجانی یک شخصیت مستقل است و اگر اصولگرایان در انتخابات 94 به ائتلاف کامل نرسند باید منتظر شکست باشند و این را همه فهمیده‌اند.

وی یادآور شد: یکی از اعضای پایداری که همواره در مجلس نطق آتشین داشته است به من گفت که در این انتخابات بزرگان اصولگرا باید به میدان بیایند و ائتلاف را برقرار کنند اما این افراد در انتخابات مجلس نهم یا ریاست جمهوری 92 چنین حرفی نمی‌زدند لذا با این روحیه ضرورت ائتلاف قطعی است. 

حبیبی فتنه و حلقه انحراف را خط قرمزهای جریان اصولگرا برشمرد و درباره رقابت با اصلاح‌طلبان گفت: بازمانده‌های حزب مشارکت که در ظاهر دیگری آمده‌اند فارغ از بحث من هستند، ما آن دسته از اصلاح‌طلبانی را که داخل نظام هستند را رقیب خود می‌دانیم و بقیه را دشمن اصولگرایان می‌دانیم.

وی درباره خانه احزاب توضیح داد: در اساسنامه خانه احزاب یک تغییر بنیادین ایجاد شد که باعث شد رینگ بوکس سابق به دستگاه صنفی تبدیل شود  و این را قدم رو به جلویی می‌دانیم اما اگر خانه احزاب مانند دوره قبل دچار کارهای سیاسی شود به سرنوشت خانه احزاب دوره قبل دچار خواهد شد.

دبیرکل حزب موتلفه درباره حزب اتحاد ملت نیز اظهار داشت: خیلی از آنها مشارکتی‌ها عضو حزب اتحاد ملت هستند و این حزب در فتنه 88 پرونده سیاهی داشته است که با توجه به نقش آنها در فتنه حکم انحلالش صادر شد لذا اگر روند مشارکت در حزب اتحاد ملت تکرار شود یعنی فقط نام آنها تغییر کرده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *