اولویت ایران همکاری با همسایگان و تقویت امنیت و ثبات درمنطقه است
خبرگزاری میزان - مرضیه افخم تاکید کرد که اولویت ما همکاری با همسایگان و کشورهای مسلمان و تقویت امنیت و ثبات در منطقه است.
به گزارش گروه سیاسی ، مرضیه افخم سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت وگو با پایگاه خبری لبنانی العهد، با تشریح رویکرد های دولت جمهوری اسلامی ایران برای تقویت امنیت و ثبات در منطقه تصریح کرد: در دو سال گذشته ایران همواره با حسن نیت و علاقه مندی، گسترش حوزه های همکاری در زمینه های مختلف را با همه همسایگان خود دنبال کرده است .
وی خاطرنشان کرد: البته این همکاری ها با درجات متفاوت از یکدیگر نتایجی خوب داشته و پیشرفت هایی حاصل شده اما تا نقطه مطلوب فاصله داریم و همه باید برای شرایط مطلوب همکاری ها، تلاش کنیم.
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: در شرایط کنونی منطقه و بحران های منطقه ای و از همه مهمتر تهدیدهای ناشی از تروریسم و افراطی گری که دامنه و آثار آن را در مرزهای اروپا شاهد هستیم همه نشانگر این است که برای عبور موفقیت آمیز از این بحران و ورود به دوره جدید و شرایط مطلوب نیازمند همکاری جمعی هستیم.
افخم افزود: حوزه اشتراکات و علائق کشورهای منطقه استعدادهای بسیاری برای تحرک و فعالیت بهتر از گذشته را دارد اما متاسفانه معدود کشورهایی تمرکز خود را بر اختلاف رای و دیدگاه معطوف کرده اند که آثار منفی و تبعات مخرب این رویکرد را که در تضاد با منافع ملت های مسلمان منطقه است،شاهد هستیم.
وی در خصوص اظهارات اخیر مقامات قطر در باره ضرورت گفت وگوهای منطقه ای با استقبال از ایده های مبتنی بر گفت وگو و مشورت جمعی، اضافه کرد: به نظر ما در شرایط حساس و شکننده کنونی در منطقه انجام گفت وگوهای منطقه ای یک ضرورت است و مشورت ها برای شکل دهی به این گفت وگو ها مفید به نظر می رسد.
سخنگوی وزارت امور خارجه اظهارداشت: مسلم است که گفت وگو و تعامل بخشی از سرنوشت ما در منطقه است و هرچه از آن دور شویم فرصت های همکاری دورتر و شرایط برای گفت وگو سخت تر می شود.
مرضیه افخم همچنین تاکید کرد: ایران با تک تک کشورهای حوزه خلیج فارس همکاری و گفت وگو دارد و از تقویت گفت وگو بین کشورهای همسایه مسلمان در منطقه استقبال می کنیم.
وی تصریح کرد: لازم است به منظور شروع گفت وگوهای منطقه ای همه کشورها برای ایجاد زمینه ها و شرایط آن تلاش کنند.
سخنگوی وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد: بدیهی است در محیط تعامل و گفت وگو میان کشورهای منطقه امکان مداخله خارجی به حداقل می رسد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *