کاهش شکر نوشیدنی های میوه ای در دستور کار

0:10 - 07 مهر 1394
کد خبر: ۸۱۵۴۹
دسته بندی: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان- کارشناس اداره مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و داروبا اشاره به ارتقا نوشیدنی‌های میوه‌ای بدون گاز و گازدار عنوان کرد: ضوابط بهداشتی مربوطه با همکاری اداره کل نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی در دست تجدید نظر است که این موضوع در راستای کاهش شکر و افزایش درصد آبمیوه محتوی آن است که به زودی اجرا می شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *