زولبیا و بامیه از کجا آمد؟
شیرینی زولبیا و بامیه به دلیل ارزان و در دسترس بودن مواد اولیه و ارزش غذایی بالای آن برای روزه داران در دروان قاجاری محبوب شد.
خبرگزاری میزان -
_ فارس نوشت: زولبیا و بامیه آنقدر شیرینی مخصوص و خاصه ماه رمضان است که مظفرالدین قاجار گاهی غُر میزده که: «ماه رمضان هم نمیآید تا دلی از عزای زولبیا و بامیه درآوریم». حالا این شیرینیهای ویژه ماه روزهداری اصلا از کجا پیدایشان شده است؟
[video src='https://www.mizan.news/wp-content/uploads/2022/04/3525292_722.mp4']
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *