نشست بررسی عناوین و سرفصل‌های آموزشی در اجرای سند تحول قضایی برگزار شد

10:08 - 04 ارديبهشت 1401
کد خبر: ۸۰۹۵۱۲
دسته بندی: حقوق و قضا ، قضایی
نشست بررسی عناوین آموزشی در اجرای سند تحول قضایی با حضور معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه، مدیرکل آموزش قوه قضاییه و اعضای کارگروه تدوین و طراحی متون آموزشی در محل ساختمان شماره ۳ قوه قضاییه (شهید صدیقیان) برگزار شد.
- در نشست بررسی عناوین آموزشی در اجرای سند تحول قضایی عناوین سرفصل‌های آموزشی استخراج شده از سند تحول قضایی جهت طراحی در دوره‌های آموزشی قوه قضاییه مورد بحث و تبادل نظر و بررسی قرار گرفت.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه با تاکید بر اینکه مفاد سند تحول قضایی باید اجرا شود، تا تحول صورت پذیرد، به ذکر چند اقدام اساسی در این راستا پرداخت و عنوان کرد: کارکنان قوه قضاییه باید نسبت به اهداف و محتوای سند آگاه باشند و بدانند که اجرای مفاد سند قطعاً موجب تحولات مثبتی خواهد شد و نسبت به اجرای برنامه‌های تولیدی این سند همراه و همگام شوند. 

محمد باقر الفت افزود: سند تحول حاوی یک سری احکامی است که باید با زمانبندی متناسب به برنامه تبدیل شود و گام به گام اجرا شود؛ لذا تشریح منافع اجرای سند تحول امری ضروری است. کم کردن حجم کار، افزایش سرعت فعالیت‌ها و با بالابردن دقت در کار از جمله مواردی است که به نفع کارکنان است.

معاون رئیس قوه قضاییه اذعان کرد: جهت گیری‌های خوب این سند مورد نیاز امروز جامعه است و رویکرد‌های جدیدی آن سرآمدی دستگاه قضا را در تراز مناسب و مورد انتظار جمهوری اسلامی قرار می‌دهد.

وی افزود: تولید برنامه از سند تحول قضایی هدف است و تصور سند تحول به عنوان برنامه موجبات ناکارآمدی آن را مهیا می‌کند.
 
وی ادامه داد: مجریان توانمند و مجرب با مواجهه با این سند می‌توانند عناوین برنامه‌های عملیاتی را استخراج کنند.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه نیاز آموزش سند تحول قضایی در همه سطوح متصور در قوه قضاییه را مهم برشمرد و گفت: انعطاف پذیری در تهیه عناوین جزء جدایی ناپذیر اجرای مراحل برنامه‌ها است که باید به طور مرتب کنترل و بررسی شود تا نقاط قوت و ضعف شناسایی و موجبات تسهیل در پذیرش ماموریت‌ها و تغییرات از سوی کارکنان فراهم شود و مترصد به یادگیری شوند.

معاون رئیس قوه قضاییه بیان کرد: عناوین برنامه نیز باید عملیاتی شود و ضمن رعایت اثر بخشی رکن زمان و هزینه منطقی لحاظ شود.

در ادامه مهدی جوهری مدیرکل آموزش معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه به ارائه شرحی از روند تدوین عناوین آموزشی پرداخت.

گفتنی است، در راستای تحقق اهداف سند تحول قضایی و به منظور تدوین دوره‌های آموزشی مورد نیاز کارکنان و قضات متناسب با سند مذکور، کارگروه تخصصی با حضور اساتید برجسته تشکیل و پس از جلسات فشرده کارشناسی ۵۸ عنوان دوره آموزشی مبتنی بر ماموریت‌های فصل دوم سند تحول قضایی تدوین شد.

اداره کل آموزش معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه همچنین بر اساس تکلیف مقرر بر اساس سند تحول قضایی اقدام به تدوین پیش‌نویس دستورالعمل دستیاری قضایی کرده است که بعد از تصویب جهت تقویت ابعاد مهارتی و تجربی در محاکم، در دوره کارآموزی سال جاری اجرایی خواهد شد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *