تشکیل پرونده قضایی برای مدیران کارخانه دولتی آجرماشینی شیل سنندج به اتهام اخلال در نظام تولید و تضییع حقوق بیتالمال /رئیس کل دادگستری کردستان: کارخانه از ید مالک قبلی فک و تحویل دولت شد/ تلاش برای رفع موانع تولید کارخانه و معرفی مدیران جدید
_ حجت الاسلام والمسلمین سید حسین حسینی با اشاره به تضییع اموال و توقف تولید در کارخانه آجرماشینی شیل سنندج، بیان کرد:کارخانه آجر ماشینی شیل تاسیس سال ۱۳۷۴ است که تولید این کارخانه که در اختیار یک فرد حقیقی قرار داشت به دلیل سوء مدیریت از سال ۹۲ متوقف شده است.
وی با اشاره به بازدید پاییز سال ۱۴۰۰ از این کارخانه عنوان کرد: در جریان این بازدید، متوجه سوءاستفاده و تضییع اموال بیت المال در این کارخانه شدیم که پس از بررسی های قضایی تضییع و اتلاف برخی از تجهیزات و منصوبات این کارخانه به دلیل عدم مراقبت و انتقال برخی ماشین آلات به خارج از کارخانه اثبات شد.
رئیس کل دادگستری استان کردستان تأکید کرد: با توجه به اینکه مالکیت این کارخانه متعلق به اداره کل امور اتباع (دولت) بوده و عدم نظارت توسط ارگان دولتی ذیربط کاملاً محرز است، دادستانی مرکز استان به عنوان مدعی العموم رأساً اقدام به تشکیل پرونده قضایی به جهت تعقیب کیفری مسببان کرد.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی افزود: پرونده قضایی در نهایت برای مدیران این کارخانه به اتهام اخلال در نظام تولید و تضییع حقوق بیت المال تشکیل و متهم اصلی بازداشت و هم اکنون با قرار وثیقه آزاد شده است.
رئیس کل دادگستری استان کردستان ادامه داد: کارخانه مذکور از ید مالک قبلی فک و تحویل اداره کل امور اتباع داده شد.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی با بیان اینکه پرونده کیفری مدیران این کارخانه به اتهام اخلال در نظام تولید و تضییع حقوق بیت المال در دادسرای عمومی و انقلاب سنندج در حال رسیدگی است، اضافه کرد: تحقیقات در خصوص سایر عوامل و افراد دخیل در تضرر به حقوق بیت المال ادامه دارد.
رئیس کل دادگستری استان کردستان با اشاره به اینکه: دستگاه قضایی استان همسو با دستگاه اجرایی درصدد رفع مشکلات این واحد تولیدی است، تصریح کرد: با رفع موانع تولید و معرفی مدیران جدید این کارخانه به رونق اشتغال در استان کمک میکنیم.
شایان ذکر است، کارخانه آجر ماشینی شیل در پنج کیلومتری جاده سنندج – کرمانشاه قرار دارد و سال ۱۳۷۴ به بهره برداری رسیده و تولیدات خود را در گذشته به کشورهای همسایه از جمله عراق و ترکیه صادر کرده است که از سال ۱۳۹۲ و با بروز مشکلات متعدد، تولید آن متوقف شد.