لبنیات پرچرب با روغن پالم درست می‌شود؟

13:00 - 11 فروردين 1401
کد خبر: ۸۰۵۵۰۷
یک کارشناس صنعت لبنیات گفت:کاهش و افزایش چربی در محصولات لبنی با استحصال چربی شیر انجام می‌شود. یعنی بر اساس توصیه‌هایی که برای استفاده از محصولات کم چرب وجود دارد، چربی استحصالی در طی فرایند تولید محصولات کم چرب به محصولات با چربی بیشتر، خامه و کره حیوانی انتقال داده می‌شود.

برچسب ها: لبنیات روغن پالم

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *