برنامه ریزی برای ارتقا کارآیی پرواربندی در سال ۱۴۰۱ جهت تولید گوشت قرمز

2:00 - 04 فروردين 1401
کد خبر: ۸۰۴۰۶۸
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس شورای تأمین‌کنندگان دام زنده گفت: باید برای بخش پرواربندی کشور، که در واقع بخش تولید گوشت کشور است، برنامه «تولید گوشت» را تعریف کنیم، زیرا سرمایه و بخش فعال تولید گوشت قرمز در بخش پرواربندی است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *