آموزش تخصصی و فنی و حرفه ای در زندانها تقویت شود
خبرگزاری میزان- مدیرکل زندانهای استان مازندران گفت: تمام زندانیان باید تحت پوشش آموزشهای عمومی قرار گیرند و آموزشهای تخصصی و فنی و حرفه ای باید تقویت شده و به کسب مهارت بیانجامد به طوری که موجبات اشتغال به کار زندانیان را بعد از آزادی فراهم سازد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه حقوقی و قضایی میزان به نقل از روابط عمومی اداره کل زندانهای مازندران، علی اکبر غفاریان در بازدید از زندان بابل، افزود: در 6 ماهه نخست سال جاری تعداد 1447 نفر مددجو در آموزش فنی و حرفه ای شرکت کردند.
وی با اشاره به نقش محیط در بهسازی وضعیت روحی و جسمی انسان گفت: نظم و زیبایی بندهای زندان بابل بی شک نقطه قوت این زندان است و محیطی که در بندها برای زندانیان فراهم گردید، نقش مستقیم در بهسازی وضعیت روحی و جسمی آنان داشته و زمینه اصلاح و تربیت و هدایت آنها را مهیا خواهد ساخت.
وی افزود، این ساختار در راستای کاهش آسیب رفتارهای پر خطر در زندان بسیار مفید واقع شده و زندان بابل در این زمینه نه در استان بلکه در کشور جزء زندانهای برتر محسوب می شود.
غفاریان در بازدید ضمن بررسی وضعیت زندانیان در اندرزگاههای مختلف ، نحوه نگهداری و توزیع جیره غذایی را از مددجویان جویا شد و با توجه به ابراز رضایت مددجویان از مدیریت زندان بابل قدردانی کرد.
وی بیان کرد، قشر جوان و نوجوان به طور ذاتی داری شور و هیجان هستند و طبیعی است محبوس شدن آنها در زندان موجب بروز مشکلات گردد. اما با توجه به سیاستهای کاربردی سازمان زندانهای کشور و اجرای برنامه های مختلف فرهنگی و تربیتی و آموزشی در زندانها باید زمینه هدایت و تربیت مددجویان به نحو مطلوب و موثر فراهم تا فرصت بروز مشکلات از آنان سلب شود.
مدیرکل زندانهای مازندران با اشاره به غنی سازی اوقات فراغت مددجویان که به عنوان اولویتهای شاخص در تحقق سیاستهای سازمانی مطرح است، گفت: آموزش عمومی باید فراگیرتر شود تا تمام زندانیان از این فرصت استفاده کنند به طوری که اوقات آنان در طول روز پر شود.
وی همچنین تصریح کرد، آموزشهای فنی و حرفه ای باید با دغدغه های بیشتر مورد توجه قرار گیرد چرا هدف فقط پر کردن اوقات فراغت زندانیان نیست بلکه باید مددجویان در کسب مهارت شغلی بکوشند تا پس از آزادی بتوانند از دانش آموخته در زندان کمک بگیرند و به راحتی در اشتغالزایی و کسب درآمد از آن بهره برداری نمایند .
غفاریان افزود، در 6 ماهه نخست سال جاری تعداد 1447 نفر مددجو در کلاسهای مختلف فنی و حرفه ای شرکت کردند که بیش از 90درصد آنها موفق به دریافت گواهینامه کسب مهارت از سازمان فنی و حرفه ای استان شدند.
مدیرکل زندانهای مازندران بر بسط و توسعه فعالیتهای آموزشی در زندانها تأکید و این اقدامات را از عوامل موثر در پیشگیری ناهنجاریها خواند که می تواند در هدایت مددجویان هم نقش بسزایی ایفاء کند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *