چهارشنبه‌سوری کرونایی را در خانه به بازی‌های سنتی بپردازیم و کتاب بخوانیم

16:00 - 24 اسفند 1400
کد خبر: ۸۰۳۳۳۸
یک نویسنده کتاب گفت: بهترین رویکرد برای گذران اوقات فراغت در خانه پرداختن به مطالعه، ورزش، بازی‌های قدیمی که به فراموشی سپرده شده‌اند همچنین سرگرمی‌های مختلف همچون قصه و کاردستی‌هایی که امروزه دیگر اثری از آنان دیده نمی‌شود است.

مهناز فتاحی نویسنده کتاب در گفت‌وگو با میزان پیرامون همزمان شدن بیماری کرونا با مناسبت‌هایی چون چهارشنبه آخر سال گفت: اکنون جهان در شرایطی خاص قرار گرفته، شیوع بیماری کرونا در کنار مشکلات عدیده آن و همراهی همه جانبه مردم برای باقی ماندن در خانه‌ها برای قطع زنجیره گسترش بیماری کرونا یک تکلیف شرعی است.

وی به همزمان شدن برنامه چهارشنبه آخر سال با بیماری کرونا برای سومین سال پی در پی اشاره اظهار کرد: ما نیازمند یک عزم جمعی برای مبارزه با آسیب‌ها، مشکلات و خطرات ناشی از بیماری کرونا و تهدیدات چهارشنبه آخر سال هستیم و این مهم با کمک خانواده‌ها می‌تواند به اجرا در آید.

فتاحی بیان کرد: باید درون خانه بمانیم تا همه ما ملت ایران از کوچک تا بزرگ طعم شیرین اتحاد در برابر مشکلات، دستیابی به موفقیت و پیروزی را احساس کنیم.

وی پیرامون همبستگی برای رسیدن به ساحل امن آرامش و سلامت را با مثال یک کشتی توصیف و ابراز کرد: مثال کشور ما در شرایط فعلی همانند سرنشینان کشتی است که باید همواره در کنار هم به قوانین احترام بگذارند تا سلامت به ساحل برسند اگر فردی در این کشتی تصمیم بگیرد که آن بخش از کشتی را که خود در آن نشسته سوراخ کند قطعاً تمام افراد را به خطر انداخته و همراه با خود غرق خواهد کرد لذا همراهی و همبستگی باید سرلوحه افکار و اعمال ما قرار گیرد.

فتاحی پیرامون نقش خانواده‌ها در شرایط کنونی جامعه بیان کرد: از مردم در خواست می‌کنم شب چهارشنبه سوری کمک و یاری برای عدم خروج کودکان و نوجوانان را مد نظر قرار دهند، زیرا نقش والدین مقوله‌ای مهم و تاثیرگذار برای مهار مشکلات امروز محسوب می‌شود بدین ترتیب جلوی گسترش بیماری کرونا گرفته می‌شود.

وی تاکید کرد: همزمانی بیماری کرونا و چهارشنبه آخر سال برای سومین سال می‌تواند یک فرصت باشد نه یک تهدید، چنانچه همگی ما به خوبی این در کنار هم بودنی را که در این زمان به وجود آمده را سپری کنیم قطعاً لذت خواهیم برد، دغدغه‌های زندگی سبب شده است که خانواده‌ها کمتر در کنار هم باشند و از لذت هم صحبتی و همراهی با یکدیگر غافل بمانند لذا باید لحظه‌ها را غنیمت شمرد و به فرصت در کنار هم بودن دامن زد.

فتاحی بهترین رویکرد خانواده‌ها را مورد ارزیابی قرار داد و خاطرنشان کرد: بهترین رویکرد برای گذران اوقات فراغت در خانه پرداختن به مطالعه، ورزش، بازی‌های قدیمی که به فراموشی سپرده شده‌اند همچنین سرگرمی‌های مختلف همچون قصه و کاردستی‌هایی که امروزه دیگر اثری از آنان دیده نمی‌شود است. کانون خانه محلی ارزشمند برای همه انسان‌ها است خانواده و خانه همواره محل آسایش و آرامش و شادی محسوب می‌شوند لذا اکنون نیز با پرداختن به این کانون ارزشمند می‌توان از آسیب‌های بیماری کرونا و حوادث تلخ و ناگوار چهارشنبه سوری دوری کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *