رژیم صهیونیستی هدف حملات سایبری/ از انتشار تصاویر حساس اراضی اشغالی تا نفوذ در گنبد آهنین
طی یک سال اخیر روند حملات سایبری به اراضی اشغالی و نهادهای رژیم صهیونیستی افزایش چشمگیری داشته است.
به گزارش «جروزالم پست»، گزارش یک نهاد صهیونیستی نشان میدهد که اراضی اشغالی در سال ۲۰۲۱ در مقایسه با مقیاس جهانی هدف حملات سایبری بیشتری قرار گرفته است.
یافتهها نشان میدهند که حملات سایبری به اسرائیل از سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱ رشد ۹۲ درصدی داشته است، در حالی که در سطح جهانی این حملات حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.
گزارش دیگری نشان میدهد که بیش از یک سوم از شرکتهای رژیم صهیونیستی دستکم یک بار در هفته هدف حمله سایبری قرار گرفته اند.
برخی از مهمترین حملات سایبری به نهادها و شرکتها در اراضی اشغالی طی ماههای اخیر به شرح زیر هستند:
تصاویر گروه هکری «عصای موسی» از اراضی اشغالی
آبان ماه گذشته گروه هکری «عصای موسی» حجم گستردهای از اطلاعات را درباره اراضی اشغالی منتشر کرد.
این گروه هکری اعلام کرد «ما به زیرساختهای سایبری رژیم جنایتکار صهیونیستی نفوذ کرده و توانستیم ۲۲ ترابایت تصاویر ۳ بعدی را از تمام مناطق اسرائیل پیدا کنیم که توسط خود آنها با دقت ۵ سانتیمتر گرفته شده است.»
حمله سایبری به ۷ سازمان در اراضی اشغالی
آذر ماه گذشته شرکت امنیت سایبری صهیونیستی «چک پوینت» گزارش داد که یک گروه هکری برای نفوذ به ۷ سازمان در اراضی اشغالی تلاش کرده است.
این شرکت صهیونیستی گزارش داد که طی ۲۴ ساعت هکرها با استفاده از ضعف امنیتی موجود در نرم افزار «لاگ ۴ جی» قصد حمله سایبری به ۷ سازمان را در اراضی اشغالی داشته اند.
هک سایتهای خبری رژیم صهویونیستی
حساب توییتری رسانههای صهیونیستی «جروزالم پست» و «معاریو» در دی ماه گذشته هک شدند؛ روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» اعلام کرد که حساب توییتری وب سایت آن هک شده است.
حساب خبرگزاری عبری «معاریو» نیز هدف حمله هکری قرار گرفت و تصویری از انفجار تاسیسات هستهای «دیمونا» و عبارت «ما تا حدی به شما نزدیک هستیم که فکرش را نمیکنید» به زبانهای عبری و انگلیسی، بر روی صفحه آن قرار گرفت.
دوربینهای مداربسته خیابانهای اراضی اشغالی
گروه هکری «عصای موسی» هشتم بهمن، با انتشار ویدئویی از نفوذ به دوربینهای مداربسته رژیم صهیونیستی خبر داد.
گروه هکری «عصای موسی»، با انتشار ویدئو و پیامی، از هک دوربینهای مداربسته خیابانهای فلسطین اشغالی خبر داد.
این گروه در پیامش آورده بود «ما سال ها، در هر لحظه و هر قدم شما را زیر نظر داشتیم؛ این فقط بخشی از نظارت ما بر فعالیتهای شما از طریق دسترسی به دوربینهای مدار بسته داخلی است؛ گفته بودیم در حالی شما را هدف قرار میدهیم که فکرش را هم نمیکنید.»
هک دوربینهای یک مرکز نظامی رژیم صهیونیستی
گروه هکری «عصای موسی»، بهمن ماه گذشته ویدئویی منتشر کرد که از هک دوربینهای مدار بسته اطراف مرکز حساس نظامی صهیونیستی به دست آمده بود.
این گروه هشتم بهمن، برای دومین بار ویدئویی از هک دوربینهای مدار بسته رژیم صهیونیستی ارائه کرد.
شرکت کشتی سازی رژیم صهیونیستی
بهمن ماه گذشته شرکت کشتی سازی صهیونیستی «گلد باند» اعلام کرد که هدف حمله سایبری قرار گرفته است.
این شرکت کشتی سازی رژیم صهیونیستی با انتشار بیانیهای به سرمایه گذارانش اطلاع داد که هدف حمله سایبری قرار گرفت و ناچار به تعطیلی سیستم رایانهای خود شد.
سامانه پستی رژیم صهیونیستی
«کوبی سامبورسکی»، کارشناس حوزه «آی تی» در اراضی اشغالی صهیونیستی بهمن ماه گذشته با انتشار پستی در «فیسبوک» از هک شدن شرکت E-Post رژیم صهیونیستی خبر داد.
وی نوشت که قفسههای پستی شرکت مذکور پس از نزدیک شدن کاربران به مراکز تحویل کالا، در صفحه این سامانه، پیام روبرو را دریافت میکنند «شما هک شدهاید، مرگ بر اسرائیل.»
هک اطلاعات حصاص سامانه «گنبد آهنین»
گروه هکری «عصای موسی» تاکنون موفق شده تا صنایع مختلف رژیم صهیونیستی فعال در زمینههای مختلف مانند مالی، مسافرتی، انرژی، تولید و آب و برق را هدف قرار دهد.»، گروه «Cybereason Nocturnus» در پی بررسی اخیر خود در مورد گروه هکری «عصای موسی»، اعلام کرد که انگیزه این گروه آسیب زدن به شرکتها و صنایع رژیم صهیونیستی از طریق افشای اطلاعات حساس است.
گروه «Cybereason Nocturnus» همچنین می گوید که «عصای موسی» از یک «تروجان» دسترسی از راه دور در مرکز خود بهره میبرد که میتواند مسیر دسترسی را مخفی کند.
گروه هکری «عصای موسی»، پیشتر نیز موفق به هک دادههای صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی شده بود.
بزرگترین حمله سایبری به اراضی اشغالی
اواخر اسفند گذشته وبسایت وزارتخانههای رژیم صهیونیستی هدف حمله سایبری گستردهای قرار گرفته و از دسترس خارج شدند.
مقامات رژیم صهیونیستی گزارش دادند که وبسایتهای تمامی وزارتخانههای این رژیم هدف حمله سایبری گستردهای قرار گرفتند.
در پی این حمله سایبری گسترده، به مدت بیش از یک ساعت دسترسی به وبسایت این نهادها با اختلال مواجه شد.
دفتر «یوعاز هندل»، وزیر ارتباطات رژیم صهیونیستی با انتشار بیانیهای گزارش داد «وزیر ارتباطات اسرائیل با مقامات یک حمله سایبری گسترده را ارزیابی کرده است.»
در پی این حمله سایبری گسترده، دسترسی به وبسایتهایی با پسوند «gov.il» غیر ممکن شد.
«هاآرتص» به نقل از یک منبع امنیتی صهیونیستی گزارش داد که حمله سایبری اخیر بزرگترین حمله علیه رژیم صهیونیستی بوده و احتمالا یک دولت یا سازمان بزرگ پشت آن قرار دارد.
در گزارش این رسانه صهیونیستی آمده است که چندین وبسایت دولتی رژیم صهیونیستی از جمله وبسایتهای دفتر نخستوزیری، وزارتهای بهداشت، داخلی، دادگستری و رفاه، در اقدامی که بهعنوان بزرگترین حمله سایبری انجامشده علیه این رژیم توصیف شده، از کار افتادند.
هک اطلاعات هفت میلیون نفر از ساکنان اراضی اشغالی
شهریور ماه گذشته یک هکر که خود را (Sangkancil) معرفی کرده بود، از هک اطلاعات ۷ میلیون اسرائیلی از پایگاههای داخلی اسرائیل (CITY ۴ U) خبر داده است.
اطلاعات منتشر شده توسط این هکر نشان دهنده آن است که ان به کارتهای هویت، گواهینامهها و حسابهای مالیات بر املاک بسیاری از اسرائیلیها دسترسی پیدا کرده است.
این هکر تمامی این اطلاعات به دست آمده را در معرض فروش قرار داده و آگهی فروش آن را نیز در پایگاهها و انجمنهای مختلف منتشر کرد.
بزرگترین شرکت ارتباطی رژیم صهیونیستی
شرکت ارتباطاتی صهیونیستی «وویس سنتر» شهریور گذشته هدف حمله سایبری قرار گرفت؛ این شرکت اعلام کرد که هدف حمله سایبری گستردهای قرار گرفته و این حمله منجر به اختلال در سیستمهای ارتباطی تعدادی از شرکتهای دریافت کننده خدمات از این شرکت شد.
هکرها که خود را «Deus» نامیدهاند، اعلام کردند ۱۵ ترابایت از دادههای «وویس سنتر» را هدف قرار داده و برای فروش در اینترنت قرار دارند.
هک اطلاعات صدها سرباز و افسر رزیم صهیونیستی
آبان ماه گذشته گروه هکری، «عصای موسی» اطلاعات حساس صدها سرباز ارتش رژیم صهیونیستی را افشا کرد؛ این گروه هکری اطلاعاتی حساس شامل «نام، آدرس، رده و واحد صدها سرباز و افسر» ارتش رژیم صهیونیستی را افشا کرد.
این گروه هکری همچنین تصاویر شخصی «بنی گانتز»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را منتشر و تهدید کرده «ما از تمامی تصمیمهای شما مطلعیم و در نهایت جایی را هدف قرار میدهیم که انتظار آن را ندارید.»
دسترسی هکرها به اطلاعات «بنی گانتز»
آبان ماه گذشته گروه «عصای موسی»، میگوید که به ۱۶۵ سرور و ۲۵۴ سایت دسترسی پیدا کرده و اطلاعاتی بالغ بر ۱۱ ترابایت به دست آورده است.
اطلاعاتی مربوط به وزارت جنگ رژیم صهیونیستی و از جمله فایلهایی از «بنی گانتز»، وزیر جنگ این رژیم از جمله اطلاعات به دست آمده در این حمله سایبری بودند.