چرا عسل شکرک می‌زند؟

1:50 - 16 اسفند 1400
کد خبر: ۸۰۰۹۰۸
تعداد نظرات: ۱ دیدگاه
کریستالیزه شدن یا شکرک زدن عسل ارتباطی به تقبلی بودن آن ندارد و برعکس عسلی که شکرک می‌زند طبیعی و سالم است.

برچسب ها: عسل عسل تقلبی

مسیح
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۷ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۷
0
0
باتشکر از رهنمایی شماعزیزان
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *