ترفندهایی برای تهیه املت بادمجان بدون روغن
_ بیتوته نوشت: املت بادمجان رژیمی یک شام خوشمزه، حاضری و کم کالری است که میتواند انتخاب خوبی برای رژیم لاغری باشد. شما میتوانید برای تهیه بادمجان بدون روغن و رژیمی به جای سرخ کردن بادمجان در روغن، آن را در فر بپزید تا جذب روغن باعث پرکالری شدن شامتان نشود.
روش اول پخت املت بادمجان رژیمی
مواد لازم املت بادمجان رژیمی
بادمجان ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور تهیه املت بادمجان رژیمی
فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
بادمجانها را به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه در ظرفی مناسب قرار داده داخل فر بگذارید تا کاملا نرم شوند.
اگر بادمجان درشت استفاده کنید احتمال این که زمان بیشتری برای پخت لازم داشته باشند وجود دارد.
بادمجان کباب شده را از فر بیرون آورید و بعد از ۱۰ دقیقه که از حرارت افتاد پوستشان را جدا کنید، ولی سرشان را نگه دارید.
با کمک فشار چنگال بادمجانها را پهن کنید و رویشان نمک و فلفل بپاشید.
کف تابه رژیمی را کمی چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.
تخم مرغها را در کاسهای بشکنید و با چنگال هم بزنید تا کف کند.
بادمجان را داخل تخم مرغ بزنید و در تابه بگذارید و دوطرفش را برشته کنید.
روش دوم پخت املت بادمجان رژیمی
مواد لازم املت بادمجان رژیمی در فر برای ۲ نفر
زعفران آب کرده ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۳ عدد
بادمجان (درشت) ۲ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
املت بادمجان رژیمی در فر
بادمجانها را تمیز بشویید و شعله پخش کن را روی شعله متوسط رو به کم گاز بگذارید و بادمجان را روی شعله پخش کن بگذارید و همه طف آن را کاملا کباب کنید تا پوستش بسوزد.
بادمجانها را زیر شیر آب سر بگیرید و پوستشان را کاملا بکنید.
بادمجان را از قسمت سر در دست بگیرید و روی سطحی صاف با چنگال بدنه اش را کاملا باز کنید.
تابه رژیمی را چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود و بادمجانها را داخلش بچینید.
تخم مرغها را در کاسهای بشکنید و با چنگال هم بزنید تا کف کند.
نمک، فلفل، زعفران و ادویه دلخواه را به تخم مرغ اضافه کنید و داخل تابه روی بادمجانها بریزید ۱۰ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده، قرار دهید تا تخم مرغ ببندد.