چطور از سیاه شدن آب سیب جلوگیری کنیم؟

0:50 - 12 اسفند 1400
کد خبر: ۸۰۰۲۱۲
تعداد نظرات: ۱ دیدگاه
اگر می‌خواهید از سیاه شدن آب سیب جلوگیری کنید می‌توانید از نمک و عسل با رعایت نکاتی استفاده کنید.

برچسب ها: سیب

ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۸
0
0
عالی وخیلیییی مفید بود
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *