جوانه خرفه؛ خوراکی دوستداشتنی
_ روزنامه همشهری نوشت: جوانه خرفه بسیار مغذی و سرشار از مواد معدنی موردنیاز بدن است. برای کاشت خرفه و جوانهزدن آن کف ظرف موردنظر را با خاک مناسب، به عمق حداقل ۲سانتیمتر بپوشانید. بذرها را بهطور منظم و نسبتا متراکم، بر خاک بپاشید و با یک لایه نازک از خاک بپوشانید. گلدان را در محلی آفتابی با دمایی در حدود ۲۴سانتیگراد قرار دهید و خاک را مرطوب نگهدارید تا جوانه بزند. پس از جوانهزنی، آنها را به محلی کمی خنکتر (دمای ۱۵ تا ۲۲سانتیگراد) منتقل کنید. خاک را همواره مرطوب نگهدارید، جوانهها را از پایین یعنی از سطح خاک آبیاری کرده و از پاشیدن آب روی گیاه خودداری کنید.
اگر در اواخر زمستان جوانههای خرفه را بکارید، در سفره هفتسین، سبزه خرفه زیبایی خواهید داشت. در روایات آمده که این گیاه موردعلاقه حضرت زهرا (س) بوده است. البته این گیاه پرخاصیت برای خانمهای باردار ممنوع است و احتمال سقط را در آنها افزایش میدهد.