چگونگی سبز کردن عدس برای نوروز
_ روزنامه همشهری نوشت: یکی از کارهای هیجانانگیزی که با نزدیک شدن عید نوروز میتوان انجام داد سبز کردن سبزه برای سفره هفتسین است. حدود ۲۰ روز قبل از عید نوروز مراحل آمادهسازی سبزه عدس را آغاز کنید. برای این منظور ابتدا عدس را در یک کاسه ریخته و کاسه را پر از آب کنید. کاسه باید در محیطی با هوای معتدل باشد.
در این مدت که عدس در آب غوطهور است؛ باید هر روز آب را عوض کرده و آب تازه بریزید. بعد از اینکه عدسها کمی تغییر شکل داد، یک پارچه تمیز را کاملا خیس کنید و عدسها را روی آن قرار دهید و روی عدس را دوباره با پارچه بپوشانید، اما مراقب باشید که عدسها بیآب نمانند و مرتب پارچه را نمدار کنید. پس از گذشت چند روز عدسها شروع به جوانه زدن میکنند. وقتی جوانهها سبز شده و کمی بلندتر شدند، میتوانید پارچه را از روی سبزه عدس بردارید. در این مدت باید هر روز سبزه را با استفاده از اسپری آبیاری کنید.