دلیل چسبیدن کوکو سیب زمینی به ماهیتابه چیست؟
_ نمناک نوشت: کوکو سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و آسان است که میتوان آن را به عنوان غذای اصلی، پیش غذا، غذای سریع در مسافرت و پیک نیک به راحتی تهیه و میل نمود. این غذا با مواد در دسترسی مانند سیب زمینی، پیاز، تخم مرغ و... تهیه میشود.
طریقه تهیه کوکو سیب زمینی آسان است، اما اگر نکاتی را در زمان تهیه این غذای خوشمزه رعایت نکنیم، کوکو سیب زمینی به ماهیتابه یا به دست میچسبد. در این بخش از آشپزخانه نمناک علت چسبیدن کوکو سیب زمینی به دست و ماهیتابه را آورده ایم.
دلیل چسبیدن کوکو سیب زمینی به ماهیتابه
چسبیدن کوکو سیب زمینی به ماهیتابه به دلایل زیر ایجاد میشود:
آب داشتن مواد کوکو
مناسب نبودن ماهیتابه
داغ نشدن روغن
کم بودن مقدار آرد و تخم مرغ
توصیههایی برای نچسبیدن کوکو سیب زمینی به ماهیتابه
بهتر است از ماهیتابه تفلون و نچسب استفاده کنید.
برای سرخ کردن کوکو میتوانید از روغن زیتون استفاده کنید، زیرا خاصیت پیشگیری از چسبندگی دارد.
در صورت استفاده از روغنهای دیگر اجازه دهید روغن کاملا داغ شود و سپس برای سرخ کردن استفاده کنید. میتوان با ذرهای از مواد سرخ کردنی، داغ بودن روغن را امتحان کرد.
بهتر است مواد کوکو را سریع جابه جا کنیم که کمتر گیر کند.
مراقب باشیم که آب درون مایع کوکو نباشد.
در صورت کم بودن آرد و تخم مرغ، کوکو سیب زمینی به ماهیتابه میچسبد پس در صورت چسبیدن کوکو میتوانید یک تخم مرغ یا کمی آرد به مایه کوکو اضافه کنید.
برای مقابله با چسبیدن کوکو به ماهیتابههای آلومینیومی یک لایه نازک روغن آفتاب گردان داخل ظرف بریزید، سپس یک نوک انگشت نمک به آن اضافه کرده و در تمام سطح ماهیتابه پخش کنید.
برای مقابله با چسبیدن کوکو به ماهیتابه آلومینیوم داخل ماهیتابه روغن ریخته و سپس مقدار کمی سرکه سیب اضافه کنید. لازم است که سرکه سیب به آرامی داغ شده و قبل از شروع پخت مواد غذایی به طور کامل تبخیر شود.
چرا کوکو سیب زمینی به دست میچسبه؟
گاهی کوکو سیب زمینی به خصوص کوکو تهیه شده با سیب زمینی پخته به دست میچسبد، برای جلوگیری از چسبیدن کوکو سیب زمینی به دست میتوانید یک کاسه کوچک آب کنار دست خود قرار داده و دستتان را کمی خیس کرده و سپس مقداری از مایه کوکو برداشته و شکل دهید و داخل روغن بریزید، همچنین میتوانید از قاشق استفاده کرده و مایه کوکو را با قاشق درون روغن ریخته و شکل بدهید.