لزوم رعایت دستورالعملهای بهداشتی در زمان شیوع کرونا/ واحدهای صنفی متخلف پلمب میشوند
عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف ایران، گفت: با واحدهای صنفی که دستورالعملهای بهداشتی در زمان شیوع بیماری کرونا رعایت نمیکنند در مرحله اول اعلام تذکر شفاهی و کتبی به آنان و در صورت عدم توجه به این تذکرات نسبت به پلمب این واحدهای صنفی به مدت یک هفته اقدام خواهد شد.
خبرگزاری میزان -
رسول جهانگیری در گفتوگو با میزان، در خصوص نحوه کنترل واحدهای صنفی توسط اتاق های اصناف در راستای رعایت دستورالعملهای بهداشتی پیرو شیوع پیک ششم کرونا گفت: با شدت یافتن بیماری کرونا یک سری واحدهای صنفی ازجمله تالارها، رستورانها و اغذیهفروشیها و ... دستورالعملهای خاصی را باید رعایت کنند، اما مردم بهصورت خودکار با شدت گرفتن بیماری کرونا از مراجعه به این مراکز خودداری خواهند کرد.
عضو هیئترئیسه اتاق اصناف ایران بااشاره این موضوع که نظارت و کنترل بر اصناف توسط واحدهای بازرسی اتاق اصناف ایران، واحد بازرسی گشت مشترک با سازمان بهداشت درمان و آموزش پزشکی، ادراه اماکن و وزارت صنعت، معدن و تجارت بهصورت معمول و مداوم با رصد بازار صورت می گیرد، افزود: اما در زمان تشدید شیوع بیماری کرونا علاوه بر بازدیدهای معمول رعایت دستورالعملهای بهداشتی در واحدهای صنفی نیز با حساسیت بیشتر رصد و کنترل میشود.
رئیس اتاق اصناف اصفهان در خصوص نحوه برخورد با واحدهای صنفی متخلف در صورت عدم رعایت دستورهای بهداشتی لازم نیز گفت: با مواجهه با واحدهای صنفی که در زمان شیوع بیماری کرونا دستورالعملهای بهداشتی اعلامشده از سوی ستاد ملی کنترل بیماری کرونا را رعایت نمیکنند در مرحله اول به آنها تذکر شفاهی و کتبی داده میشود و در صورت عدم توجه به این تذکرات نسبت به پلمب این واحدهای صنفی متخلف به مدت یک هفته اقدام خواهد شد.
عضو هیئترئیسه اتاق اصناف ایران بااشاره این موضوع که نظارت و کنترل بر اصناف توسط واحدهای بازرسی اتاق اصناف ایران، واحد بازرسی گشت مشترک با سازمان بهداشت درمان و آموزش پزشکی، ادراه اماکن و وزارت صنعت، معدن و تجارت بهصورت معمول و مداوم با رصد بازار صورت می گیرد، افزود: اما در زمان تشدید شیوع بیماری کرونا علاوه بر بازدیدهای معمول رعایت دستورالعملهای بهداشتی در واحدهای صنفی نیز با حساسیت بیشتر رصد و کنترل میشود.
رئیس اتاق اصناف اصفهان در خصوص نحوه برخورد با واحدهای صنفی متخلف در صورت عدم رعایت دستورهای بهداشتی لازم نیز گفت: با مواجهه با واحدهای صنفی که در زمان شیوع بیماری کرونا دستورالعملهای بهداشتی اعلامشده از سوی ستاد ملی کنترل بیماری کرونا را رعایت نمیکنند در مرحله اول به آنها تذکر شفاهی و کتبی داده میشود و در صورت عدم توجه به این تذکرات نسبت به پلمب این واحدهای صنفی متخلف به مدت یک هفته اقدام خواهد شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *