روحانی ای که در اعتراض به بانوی بدحجاب، نابینا شد
به گزارش به نقل از شبستان، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمود مصطفوی منتظری، سال 1323 در یکی از روستاهای شهر طارم زنجان دیده به جهان گشود. وی مقدمات دروس حوزوی را در روستای ماهین و سطوح را در مدارس علمیه علوی هیدج و التفاتیه فرا گرفت. وی در سالهای تحصیل از محضر آیات، باریک بین، خیارجی، سیدعلی اصغر فحول و سیدمحمود هاشمی استفاده کرد. این روحانی که سالها امام جماعت مسجد پنج تن آل عبا در میدان 13 آبان تهران بود، اردیبهشت ماه 1390 توسط یک پسر جوان نابینا شد. برای آشنایی بیشتر با این روحانی پیشکسوت، ماجرای نابینا شدنش و وظایف روحانیت در زمینه امر به معروف و نهی از منکر گفتگویی با وی داشتم که مشروح آن از نظرتان می گذرد.
حجت الاسلام والمسلمین مصطفوی منتظری با بیان اینکه از سال 42 تاکنون فرد انقلابی بوده و هیچگاه نون به نرخ روز نخورده است، خاطرنشان کرد: همواره سعی کرده ام نسبت به احکام با باورهای اسلامی، غیرت دینی داشته باشم و معتقدم که اجرای احکام دین نیاز به تشکیل حکومت اسلامی دارد.
روحانیت به وظیفه اش درباره امر به معروف و نهی از منکر عمل نمی کند
وی امر به معروف و نهی از منکر را یکی از مهمترین ارکان دین نامید و اظهار داشت: متاسفانه در اجرای این فریضه الهی درصد کمی قاطعیت دارند و روحانیت نیز آنطور که وظیفه اش ایجاب می کند، عمل نمی نماید. متاسفانه گاهی شاهدیم افراد به فراخوار خواسته مخاطب عمل می کنند و نسب دستور دین، تعبد ندارند.
این روحانی پیشکسوت ادامه داد: عدم توجه به اصول دین، ریشه در تاریخ دارد همچنان که در صدر اسلام عده ای در نتیجه دنیاگرایی، گروه گرایی، وابستگی های غیر الهی و پیروی از هوای نفس، حق امیرالمومنین (ع) را غصب کرده و خود بر کرسی خلافت جلوس کردند.
حکایت تأمل برانگیز عمل به و ظیفه و جانباز شدن
وی با بیان اینکه همیشه فردی غیرتمند نسبت به آموزه های اسلام و ارزش های انقلاب اسلامی است، گفت: در ایام فاطمیه اول در ادیبهشت ماه 1390 بعد از اتمام منبر در منزل حجت الاسلام والمسلمین حسام، عازم مسجد انصارالحسین در خیابان پنجم نیروی هوایی به منظور اقامه نماز جماعت ظهر و عصر بودم.
از دور دختری و پسری را دیدم که دست هم را گرفته و چون مرا مشاهده کردند، لبخندی زدند و بنده تصمیم گرفتم اندکی از آنها فاصله گرفته و به مسیرم ادامه دهم. نزدیک که شدم دختر بدحجاب (می شود گفت بی حجاب) به مقدسات دین توهین کرد. بنده سر به زیر به راه خود ادامه دادم چرا که قرآن می فرماید اما آن دختر به توهین خود پایان نداد لذا به سوی آن دو روی کرده و گفتم: اسلام و مقدسات آن چه بدی کرده اند که توهین می کنید؟ در این هنگام، پسرِ همراه آن دختر به سوی من حمله و مشتی محکم به چشم من زد و تا چشم گشودم، چیزی ندیدم. ظاهرا انگشتر آن پسر به چشمانم اصابت کرده و موجب کوری ام شد. در همان حال با بنده زاده تماس گرفته و او مرا به بیمارستان لبافی نژاد برد و در یازدهم اردیبهشت ماه سال 90 پزشکان چشم چپم را خالی کردند.
بی توجهی برخی نهادها به حادثه
حجت الاسلام والمسلمین مصطفوی منتظری افزود: با وقوع این حادثه در ابتدا یک سلسله برخورد عاطفی با بنده شد به طوری که مرکز رسیدگی به امور مساجد و بنیادشهید و امور ایثارگران حتی حال بنده را نپرسیده و بنیادشهید، میزان جانبازی بنده را 20 درصد اعلام کرد!
وی با بیان اینکه در میان مراجع، آیت الله مکارم شیرازی بسیار به بنده لطف کردند، از طرف آیت الله صافی به دیدن من آمدند و فردی به نام جلیلوند از طرف مقام معظم رهبری به عیادت بنده آمدند، خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات و قوه قضاییه زحمات بسیاری کشیدند تا آن دختر و پسر را دستگیر کنند اما بی اثر بود.
نامه خطاب به مقام معظم رهبری
این جانباز امر به معروف و نهی از منکر ادامه داد: اخیرا به دنبال برخی بی توجهی ها از سوی تعدادی از سازمان ها و مراکز نامه ای به رهبر انقلاب نوشتم و گفتم: «شما به عنوان جانباز انقلاب و حامی اصلی امر به معروف و نهی از منکر، بدانید برخی مسئولان برخوردی ناصوب با این فریضه می کنند. رفتار برخی مسئولان و مدیران موجب دلسردی عده ای می شود».
همیشه باید حق را گفت
وی با اشاره به اینکه متاسفانه عده ای با این ادله که مبادا دیگران بگویند "توصیه فلانی به معروف و نهی اش از منکر برای خدا نیست" به وظیفه شان عمل نمی کنند، گفت: همیشه باید حق را گفت و از وسوسه های شیطان نهراسید.
حجت الاسلام والمسلمین مصطفوی منتظری با بیان اینکه برخی از روحانیون و منبرهای معروف انتقاداتی نسبت به عمل بنده ایراد کرده اند، تصریح کرد: به یکی از آنها گفتم: آیا غیر از این است که بسیاری از علمای دین مانند شهید مطهری، شهید بهشتی و امثالهم را به خاطر روحانی بودنشان نکشته اند؟
وی در پایان گفت: اینکه امام عسگری (ع) می فرمایند فقها حافظ دینند صرفا به معنای انجام اعمالی مانند نماز یا روزه نیست بلکه حفظ دین مردم را نیز شامل می شود.
/انتهای پیام/
:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید
محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.