نقش کرونا و سرما در گران شدن شغلم
_ ایسنا نوشت: چند هفتهای میشود که بازار صیفی جات دچار نوسانات بسیاری شده است و بعد از سیب زمینی، شلغم در جایگاه دوم افزایش قیمتها قرار گرفته به طوری که قیمت آن در مغازههای به کیلویی ۲۰ هزارتومان هم رسیده است.
اسدالله کارگر، در پاسخ به چرایی این افزایش قیمت ها، گفت: قیمت محصولات کشاورزی در مبدا یعنی میدان مرکزی میوه و تره بار گران میشود و مغازه داران تعیین کننده قیمت نیستند، آنها محصولات را با هر قیمتی که در مبدا تعیین شود و اعمال سود مصوب به دست مصرف کننده میرسانند.
رییس اتحادیه فروشندگان میوه وسبزی تهران ادامه داد: افزایش قیمت صیفی جات مقطعی است و چند وقت پیش هم به دلیل افزایش تقاضا هویج گران شد، ولی قیمت آن کاهش یافت.
وی بیان کرد: در حال حاضر هم با شروع پیک ششم کرونا و سردی هوا استقبال مردم از شلغم زیاد شده و تقاضای خرید بالا رفته، همین امر منجر به افزایش قیمت این محصول شده است و در حقیقت عرضه و تقاضا بازار را تعیین میکند.
کارگر در پایان با اشاره به اینکه قبلا شلغم در بازار تقاضایی نداشت، تصریح کرد: بر اساس کشف قیمت در میدان مرکزی میوه و تره بار میانگین قیمت عمده فروشی شلغم ۱۳ هزارتومان است که بسته به کیفیت و اندازه آن، قیمت بیشتر و کمتر هم در میدان وجود دارد.