آخرین اخبار فرهنگ و هنر در روزی که گذشت

17:30 - 10 بهمن 1400
کد خبر: ۷۹۳۰۵۳
دهمین روز از بهمن ماه ۱۴۰۰ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها می‌توان به اظهار نظر رویا جاویدنیا درباره حضور در چهلمین جشنواره فیلم فجر اشاره کرد.

- دهمین روز از بهمن ماه ۱۴۰۰ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها می‌توان به اظهار نظر رویا جاویدنیا درباره حضور در چهلمین جشنواره فیلم فجر اشاره کرد.

جاوید‌نیا: به دور از جنجال و هیاهو به بازیگری ادامه می‌دهم/عاشق نقش‌های منفی هستم

رویا جاویدنیا در گفت‌وگو با میزان، پیرامون فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر مشغول بازی در کار خاصی نیستم اما قرارداد چندین اثر را به امضا رسانده‌ام و منتظرم تا فیلمبرداری پروژه یا بخش‌هایی که بنده بازی دارم در آن ها آغاز شود و بار دیگر جلوی دوربین بروم.

وی درباره آثاری که برای حضور در آنها قرارداد بسته اضافه کرد: به تازگی برای بازی در دو اثر سریال نمایش خانگی قرارداد امضا کرده ام، یکی اثری به کارگردانی «سعید سهیلی زاده» است که هنوز فیلمبرداری آن شروع نشده و دیگری سریال «آکتور» به کارگردانی نیما جاویدی است که در حال حاضر فیلمبرداری آن شروع شده اما بازی من در این اثر همچنان آغاز نشده است.

بازیگر سریال «آکتور» در همین رابطه تاکید کرد: برای من هر دو اثر خاصیت‌های خود را داشته و نقشم در هر دو کار با هم متفاوت است، به طور کلی موقعیت هر دو سریال را دوست دارم، مخصوصا سریال آکتور برایم جذابیت های فراوانی دارد و امیدوارم هر چه زودتر جلوی دوربین جاویدی بروم. 

وی با اشاره به حضورش در سریالی از «نوید محمودی» افزود: علاوه بر دو اثر فوق در سریالی به کارگردانی نوید محمودی به ایفای نقش خواهم پرداخت، همچنین یک سریال پلیسی به کارگردانی «امیرحسین ترابی» پیشنهاد شده که احتمالا به زودی فیلمبرداری آن نیز آغاز شود، البته تمامی این آثار برای پلتفرم آماده خواهند شد. 

جاویدنیا درباره پرکار شدن خود در عرصه بازیگری اضافه کرد: من سالهاست کار می‌کنم، شاید چون بی سر و صدا کار می‌کردم و هیاهوی الکی نداشتم کمتر دیده می‌شدم، البته چندین اثر را با هم بازی کردم که مراحل پس از تولید آنها همزمان بود و به یکباره همه آنها پخش شدند، به همین دلیل شاید مخاطبان فکر کردند که به یکباره پرکار شده ام که طبیعی است. 

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

کاهش رتبه خرید کتاب تهرانی‌ها در دومین نمایشگاه مجازی کتاب

علی رمضانی در گفت‌وگو با میزان پیرامون استقبال مردم از دومین نمایشگاه مجازی کتاب گفت: دومین نمایشگاه مجازی کتاب با حضور ۲۱۰۰ ناشر داخلی و خارجی و ۲۰۰۰ عنوان کتاب برگرار شد این رویداد ادبی مهم با محوریت عدالت فرهنگی به اجرا در آمد و توانست مورد استقبال قرار بگیرد.

وی در همین راستا ادامه داد: نمایشگاه مجازی کتاب از ۲۹ دی برگزار شد و علاقمندان، توانستند کتاب‌های مد نظر خود را انتخاب و ثبت کنند، ولی آغاز به کار نمایشگاه صرفا از سوم بهمن بود و علاقمندان و کاربران، خرید‌ خود را رسما از این زمان انجام دادند.

رمضانی بیان کرد: دومین نمایشگاه مجازی کتاب در حقیقت یک جریان ملی است این امر با توجه به تلاش برخی برای هک کردن سایت دومین نمایشگاه کتاب قابل توجه بود، اما خوشبختانه زیر ساخت‌های مطمئن در نظر گرفته شده و باعث شد خللی به برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب وارد نشود.

وی خرید‌ استان‌ها را به نسبت جمعیت مورد بررسی قرار داد و تصریح کرد: به نسبت جمعیت استان‌ها؛ استان تهران نتوانست آمار خرید خوبی از کتاب را به ثبت برساند، اما با این حال تهران بیشترین خرید کتاب را به خود اختصاص داده و بعد از آن استان‌های خراسان، اصفهان، قم و فارس همچنین آذربایجان از جمله مهمترین استان‌ها بودند.

رئیس دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران تاکید: نمایشگاه مجازی کتاب یک فرصت برای عدالت فرهنگی محسوب می‌شود و فرصت‌های برابری را در اختیار کاربران قرار می‌دهد، اما نکته ویژه دومین نمایشگاه مجازی کتاب د راین دوره تولید ۴۰۰ عنوان کتاب با محوریت شهید سپهبد قاسم سلیمانی توسط ۲۷۰ ناشر در این دوره از نمایشگاه بود که در نوع خود قابل تقدیر است.

رمضانی همچنین بیان کرد: در دومین نمایشگاه مجازی کتاب؛ کتاب کودکان بیشترین فروش را به خود اختصاص داده است و بعد از آن کتاب‌های ادبیات بیشترین استقبال و خرید را ثبت کرده است.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

آذین: وجه تمایز فصل دوم «نوار زرد» ایرانی‌تر شدن شخصیت‌ها است

جبار آذین در گفتگو با میزان، پیرامون سریال در حال پخش «نوار زرد» گفت: ژانر پلیسی از گونه‌های پرمخاطب در سینما و تلویزیون است و تاکنون آثار فراوانی با این مضامین در سینما و سیما تولید شده است. به دلیل ضعف‌ها و آشفتگی‌های سینما چندین سال است که تلویزیون در این زمینه فعال شده است و تعداد زیادی سریال پلیسی به شیوه‌ها و سبک‌های سنتی و مدرن ساخته است.

وی در همین راستا ادامه داد: گرچه با رونق سریال‌های پلیسی امنیتی در تلویزیون و استقبال مخاطب بیشترین گرایش کارگردانان به تولید این گونه آثار است. آثاری مانند «گاندو»، «خانه امن»، «هوش سیاه» و...، اما همچنان برخی سریال‌های پلیسی با نگاه به تازه‌های سینما و تلویزیون در عرصه تولیدات درچارچوب فیلم‌ها و سریال‌های پلیسی سنتی تولید می‌شوند.

این منتقد سینما در همین رابطه اضافه کرد: سریال «نوار زرد» با توجه به هر دو قالب ساخته شده است. فصل نخست سریال متاثر از مشابه‌های خارجی ساخته شد و فصل دوم به ساختار‌های سنتی و فرهنگ ایرانی نزدیک‌تر است.

آذین ادامه داد: پلیس فصل دوم «نوار زرد» و فضا‌ها آدم‌ها همچنین مناسبات اجتماعی طراحی شده در سریال گرچه از پلیس فصل نخست ایرانی‌تر هستند، ولی از منظر ساختار هنری و جذابیت‌های بصری و نمایشی و تصویری همچنین بازی‌ها و کارگردانی به اندازه فصل اول قوی نیستند.

وی با اشاره به کارگردانی سریال «نوار زرد» افزود: پوریا آذربایجانی با الگوگیری از فیلم‌های خارجی و فضاسازی‌های فیلم‌ها و سریال‌های پلیسی غربی فصل اول را ساخت که به لحاظ هنری و تصویر سازی هالیوودی بود، اما ساخته محمدزاده (فصل دوم) به لحاظ محتوا و ساختار در ردیف سریال‌های پلیسی معمولی، اما در کل خوش ساخت است. بازی‌ها، جذابیت‌های بصری از عوامل خوب وجذاب فصل اول به شمار می‌آمدند. فصل دوم به جز برخی مضامین و داستان‌ها این امتیاز‌ها را کمتر دارد.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

رونمایی از لوگوی فیلم سینمایی

تلاش پرکارترین بازیگر جشنواره فیلم فجر ۴۰ برای کسب اولین سیمرغ بلورین

امین میری بازیگر باسابقه سینما، تلویزیون و تئاتر امسال با سه فیلم پرکارترین بازیگر جشنواره فیلم فجر در دوره چهلم محسوب می‌شود، با این وجود وی تاکنون موفق به نامزدی یا دریافت سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر نشده و تلاش می‌کند تا امسال با این چهار فیلم بتواند به این موفقیت دست پیدا کند.

میری امسال همچون سالهای گذشته دست پر به جشنواره فیلم فجر آمده است، هرچند به واسطه غیبت نرگس آبیار وی امسال فیلمی با این کارگردان سینما ندارد اما میری با سه فیلم پرکارترین بازیگر جشنواره فیلم فجر در دوره چهلم است. 

میری در سه فیلم هناس به کارگردانی «حسین دارابی»، «بیرو» ساخته مرتضی علی عباس میرزایی و بدون قرار قبلی به کارگردانی بهروز شعیبی برای نخستین سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر در کارنامه خود می جنگد. 

وی در فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» باز بازیگرانی همچون مصطفی زمانی، صابر ابر و الهام کردا همبازی شده است، بهروز شعیبی در پنجمین کار سینمایی خود به تهیه‌کنندگی محمود بابایی روایتگر داستان بازگشت یک هنرمند به کشور پس از سال‌ها دوری است تا ادای دینی باشد به غم غربت هنرمندانی که سال‌ها در غربت زندگی کرده‌اند.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *