طرز تهیه جوجه کباب خانگی با سس مخصوص
_ نمناک نوشت: جوجه کباب از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که طعمهای بسیار متنوع و دستور پختهای متفاوتی دارد. جوجه کباب یکی از غذای خوشمزه و مرسوم ایرانی هاست که پای ثابت اکثر دورهمیها و مجالس میباشد. اگر بتوانید اسرار خوشمزه شدن این کباب اصیل را بیاموزید قطعا یکی از بهترین جوجه کبابهای ترد و لذیذ خانگی را تجربه خواهید کرد.
مواد لازم برای جوجه کباب خوشمزه:
سینهی مرغ خرد شده:۲ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق چایخوری
پودر زیره:۲ قاشق چایخوری
فلفل رسیده:۲ قاشق چایخوری
دارچین: ۱/۵ قاشق چایخوری
زنجبیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک: به میزان کافی
پیاز قرمز: ۱ عدد بزرگ، مربعی خرد شده
گوجه فرنگی ریز: به تعدادی که تمایل ارید
فلفل دلمهای رنگی:مقداری که در بین جوجهها قرار گیرد
مواد لازم برای سس جوجه کباب
آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
روغن زیتون: ۱ قاشق چایخوری
عسل: ۱ قاشق چایخوری
ماست: ۱ فنجان
لیموی خرد شده:۱/۴ لیمو
گشنیز ساطوری شده:یک قاشق مربا خوری
طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه:
مرحله اول:
برای درست کردن یک جوجه کباب خوشمزه ابتدا مرغهای خرد شده را در تمام ادویههایی که ذکر شده و روغن زیتون مخلوط میکنیم و کاملا زیر رو میکنیم تا مواد با هم مخلوط شوند.
سپس روی جوجهها را با سلفون میپوشانیم و برای مزه دار شدن به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم.
مرحله دوم:
در این مرحله سس مخصوص جوجه کباب خوشمزه مان را آماده میکنیم. به این ترتیب که داخل کاسهای ماست، عسل، آبلیمو و یک قاشق روغن زیتون را با هم مخلوط میکنیم و کاملا هم میزنیم تا مواد با هم ترکیب شوند.
سپس گشنیز و سیر ساتوری شده را به همراه لیموی خرد شده به مواد اصلی سس اضافه میکنیم.
مرحله سوم:
بعد از نیم ساعت مزه دار شدن جوجهها آنها را از یخچال بیرون آورده و به همراه گوجه فرنگی، پیاز و فلفل دلمه ایهای خرد شده یکی یکی داخل سیخ میزنیم و روی حرارت منقل و یا کباب پز کباب میکنیم.
مرحله نهایی:
در انتها بعد از کباب شدن کامل جوجهها آن را به همراه سس ماستی که تهیه کردیم سرو میکنیم.
نکات تکمیلی در مورد جوجه کباب خوشمزه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد.
جوجه کباب خوشمزه را میتوانید در وعده نهار - شام - سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.