توفیق کشور در تکریم و حفظ جایگاه قضات است
خبرگزاری میزان - حجت الاسلام و المسلمین امینی با اشاره به اینکه توفیق کشور در تکریم و حفظ جایگاه قضات است، گفت: دانشجویان دانشگاه علوم قضایی باید تفاوت خود را با سایر دانشجویان حس کنند به همین خاطر این دانشگاه برای دستگاه قضا مایه امید است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش «حجت الاسلام و المسلمین علیرضا امینی» در مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشکده علوم قضایی گفت: در تربیت نیرو برای مهمترین دستگاه کشور و تحقق بالاترین ارزش انسانی یعنی عدالت، کار علمی دانشگاه علوم قضایی بسیار تاثیر گذار است و برای دستگاه قضا این دانشگاه مایه امید است.
وی با بیان اینکه بر خود لازم می دانیم که قدر این دانشگاه را بدانیم، افزود: این دانشگاه اساس محکم و پیوستهای با انقلاب دارد و رشد و اعتلایش به ارزشهای انقلاب برمی گردد به همین منظور ما پاسدار ارزشهای این دانشگاه هستیم و همیشه باید درخدمت این نهاد آموزشی باشیم واز هر فرصتی که پیش می آید برای اعتلای این دانشگاه بهره ببریم.
وی خطاب به دانشجویان گفت: وقتی در دانشگاه قدم میگذارید باید بدانید که این فرصت نقطه عطفی در زندگی شماست و با توجه به اینکه شغل خطیر قضاوت را انتخاب کرده اید باید متناسب با آن برنامه ریزی کنید تا به اهداف خود برسید.
معاونت منابع انسانی قوه قضائیه با اشاره به اینکه شما دانشجویان تنها برای تحصیل به دانشکده علوم قضایی نیامدهاید تصریح کرد: دانشجویان دانشکده علوم قضایی علاوه بر تحصیل شغل خود را نیز انتخاب می کنند و این طبیعی است که آن را یک نقطه عطف در زندگیشان بدانند.
امینی افزود: تجربه من و بسیاری از اساتید این دانشگاه حاکی از آن است که میزان موفقیت دانشجویانی که در این راه قدم می گذارند بسته به اهمیت گذاری برای اهدافشان است.
وی در خصوص علت موفقیت افراد در دستگاه قضا گفت: کسانی که شخصتیشان را با کار قضایی هماهنگ کرده اند موفق تر از سایرین بوده اند دستگاه قضا و قاضی موفقیتش در گرو هماهنگی بین شخصیت و کار است به همین منظور باید اساتید دانشگاه علوم قضایی تحقق این مسئله را در دستور کار قرار بدهند.
وی با بیان اینکه نقطه کانونی در شخصیتی که به عنوان قاضی شکل می گیرد نگرشی است که در ابتدای راه در ذهن افراد نقش می بندد گفت: درک و تصویر شکل گرفته در میزان موفقیت دانشجویان بسیار موثر است چرا که کار قضایی نگرش مختص خود را دارد.
وی ادامه داد: برای رسیدن به این نگرش باید ببینیم که در ابتدای راه دانشجویان چه تصویری از قاضی در ذهنشان دارند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *