طرز تهیه سس کلم بروکلی؛ سسی خوشمزه و آسان
_ نمناک نوشت: چاشنیهای گوناگونی برای مزهدارتر کردن غذا بکار میروند که سسها جزئی از آنها هستند. سس مایونز، سس کچاپ، سس بشامل، سس تارتارو ... جزو معروفترین سسها در جهان هستند. سس کلم بروکلی جزو سسهایی است که ممکن است نام آن را تا به حال نشنیده باشید، اما اگر طعم کلم بروکلی را دوست داشته باشید، این سس همراه همیشگی غذاهایتان خواهد شد و طعم بی نظیر آن در خاطرتان میماند.
مواد لازم برای تهیه سس پستوی کلم بروکلی
کلم بروکلی خرد شده ۱ پیمانه
برگ ریحان ۲۰ عدد
دانه کاج یا گردو خرد شده ۱/۴ پیمانه
پنیر پارمزان ۱/۴ پیمانه
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق سوپخوری
سیر ریز خرد شده ۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون خالص ۱/۲ پیمانه
طریقه درست کردن سس پستوی کلم بروکلی
برای تهیه این سس باید:
کلم بروکلیها را بشویید.
یک قابلمه را پر از آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید.
در کاسهای آب و یخ بریزید.
بروکلیهای شسته و گل شده را داخل آب در حال جوش بریزید.
بعد از دو دقیقه که کلمها را خارج کنید و بلافاصله در کاسه آب یخ بریزید. به این روش بلانچ کردن میگویند.
کلم بروکلی را به همراه برگهای ریحان در غذاساز بریزید و خوب میکس کنید.
میوه درخت کاج یا گردو خرد شده را بیافزایید و مخلوط نمایید.
به مواد پنیر پارمزان، نمک، آب لیمو ترش و سیر را افزوده و خیلی خوب مخلوط کنید.
در مرحله آخر روغن زیتون را به مواد اضافه نموده و هم بزنید تا مواد صاف و یکدست شوند.
سس پستوی کلم بروکلی شما آماده است، نوش جانتان.
نکات مهم
بلانچ کردن سبب خوشرنگتر شدن کلم بروکلی و حفظ خواص آن در طولانی مدت میشود.
این سس خوشمزه را میتوانید در تهیه انواع ماکارونی و پاستا و ساندویچها بکار بگیرید.
مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.