دولت برای تهران اتوبوس برقی وارد کند
عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران گفت: تقاضایی که ما از دولت داریم این است که آن خودروهایی که قرار شده برای به کارگیری در خطوط حمل و نقل تهران از خارج وارد بشود یا در داخل ساخته بشود خودروهای برقی باشد.
خبرگزاری میزان -
سیدمحمد آقامیری عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران درخصوص ضرورت تامین تسهیلات مالی مورد نیاز برای برقی شدن حمل و نقل عمومی پایتخت از سوی دولت به میزان گفت: در موضوع تامین منابع مالی مورد نیاز برای ادارهء حمل و نقل عمومی تهران طبق آنچه که در قانون آمده بخشی از مسوولیت برعهدهء دولت گذاشته شده است. بخش دیگری از مسوولیت تامین منابع مالی حمل و نقل هم بر دوش خود شهرداری گذاشته است. در زمینهء توسعه و ساماندهی ناوگان اتوبوسرانی شهری که دولت هم باید کمکهای تسهیلاتی را ارائه بکند این الزام هم برای دولت وجود دارد که اتوبوسهای برقی را به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه بکند. چون مقرر شده تا سه هزار و ششصد دستگاه اتوبوس از طرف دولت برای به کارگیری در حمل و نقل کل کشور تامین بشود.
وی ادامه داد: براساس قراری که در این زمینه گذاشته شده از این رقم حدود هزار و دویست دستگاه هم برای تهران باید آورده بشود. تقاضایی که ما از دولت داریم این است که آن خودروهایی که قرار شده برای به کارگیری در خطوط حمل و نقل تهران از خارج وارد بشود یا در داخل ساخته بشود خودروهای برقی باشد. یعنی مسوولان از خارج اتوبوس برقی وارد کنند یا اگر در داخل هزینهای برای ساخت و تولید اتوبوس صورت میگیرد درمورد تهران این هزینهها صرف ساخت اتوبوس برقی بشود.
بیشتر بخوانید:
عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران اظهار کرد: من تصور میکنم در زمینهء فراهم کردن اتوبوسهای برقی برای شهر تهران قدم اول را باید خود دولت بردارد. اگر چنین اتفاقی محقق بشود شهرداری هم خواهد توانست به تدریج در این زمینه دست به اقداماتی بزند. همین امروز هم ما شاهد هستیم که شهرداری تهران در حال وارد کردن پنجاه دستگاه اتوبوس برقی به چرخهء حمل و نقل عمومی است. اگر دولت در این زمینه مساعدت بکند و شهرداری هم بتواند اقدامهای مطلوبی داشته باشد به مرور خواهیم توانست فقط اتوبوس برقی وارد کنیم و دیگر خودروهای دیزلی را وارد سیستم حمل و نقل تهران نکنیم.
آقامیری اضافه کرد: اگر چنین برنامهای محقق بشود قیمت گذاری این اتوبوسهای برقی هم برعهده شهرداری خواهد بود. ولی در زمینهء تامین خودروهای شخصی و موتورسیکلتها مسوولیت به طور کامل برعهدهء خود دولت خواهد بود. حجم آلودگیهایی که موتورسیکلتها و خودروهای شخصی ایجاد میکنند به مراتب بیشتر است. یعنی این نوع آلودگیها میزانی فراتر از آن آلایندگیهایی دارد که به وسیلهء حمل و نقل عمومی و اتوبوسهایی که در اختیار شهرداری قرار دارد به وجود میآید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *