شیر مادر خطر سکته قلبی را کاهش می‌دهد

6:50 - 25 دی 1400
کد خبر: ۷۸۹۱۸۴
تغذیه با شیر مادر خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته را تا ۱۵ درصد در سنین بالاتر کاهش می‌دهد.

- فارس به نقل از دیلی‌میل نوشت: نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، تغذیه با شیر مادر خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته را تا ۱۵ درصد در سنین بالاتر کاهش می‌دهد.

محققان اتریشی با تحت نظر گرفتن بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار مادر دریافتند، مادران شیرده در آینده با خطر کمتری برای مشکلات قلبی و سکته روبرو هستند.

فواید شیر مادر برای نوزادان مدت‌هاست که ثابت شده است، به طوری که سیستم ایمنی بدن آنها را تقویت می‌کند و خطر ابتلا به بیماری را کاهش می‌دهد. اما اکنون محققان در اتریش ادعا می‌کنند که تغذیه با شیر مادر می‌تواند سلامتی قابل توجهی را برای خود مادران نیز فراهم کند.

هشت مطالعه بر روی ۱.۲ میلیون مادر نشان داد که احتمال ابتلا به بیماری قلبی در آنهایی که به نوزاد خود شیر می‌دهند، ۱۴ درصد کمتر از زنانی بود که هرگز شیر نمی‌دادند و به شیر خشک پایبند بودند.

این تیم مدت زمان بهینه شیردهی زنان را برای کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سکته بررسی نکرده، اما سازمان جهانی بهداشت (WHO) به زنان توصیه می‌کند که به مدت شش ماه نوزادان تازه متولد شده را فقط با شیر مادر تغذیه کنند.

پیتر ویلیت، محقق ارشد این مطالعه و  اپیدمیولوژیست در دانشگاه پزشکی اینسبروک گفت: جامعه باید با ایجاد فضاهای کاری مناسب برای شیردهی، زنان را تشویق و حمایت کند.

با وجود کمپین‌های متعدد دولت برای ترویج آن، انگلیس یکی از بدترین نرخ‌های شیردهی را در اروپا دارد. از هر ۱۰۰ مادر فقط یک نفر در شش ماه اول به  به فرزند خود شیر می‌دهد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *