عباس غزالی: حواشی فرش قرمز ما را از اصل جشنواره و هنر سینما دور میکند
عباس غزالی در گفتوگو با میزان پیرامون اهمیت و جایگاه اصلی جشنواره فیلم فجر گفت: من خیلی اهل حواشی نیستم و خیلی پیگیری نمی کنم که چه حواشی در فضای سینما در آستانه جشنواره فیلم فجر رخ میدهد اما اگر بخواهم به طور کلی نظرم را پیرامون موضوع فرش قرمز در فضای جشنوارهها که چند سالی است به راه افتاده بگویم باید بر این نکته تاکید کنم که فرش قرمز به خودی خود برای جشنواره و سینما یک حاشیه محسوب میشود.
وی در همین راستا ابراز کرد: من فکر میکنم حتی صحبت کردن در مورد موضوع فرش قرمز و دامن زدن به این حواشی ما را از اصل ماجرا که خود جشنواره فیلم فجر و اهمیت با شکوه برگزار شدن آن است دور میکند و من فکر میکنم باید بیشتر انرژی را باید روی هنر سینما و فیلمهای جشنواره فیلم فجر گذاشت.
این بازیگر سینما و تلویزیون بیان کرد: احساس شخصی من این است که چیزی که خوب نیست بهتر است کلا نباشد و اگر چیزی خوب است بهتر است باشد پس خودمان را وارد جزئیات بی فایده نکنیم چرا که فقط وقت طلف کردن است.
غزالی پیرامون نظر شخصی خود نسبت به مراسم فرش قرمز و عدم حضور پررنگ خود در اینگونه مراسمها طی سالهای گذشته ابراز کرد: من خیلی علاقههای به حضور در این مراسم نداشتم و اگر هم در مراسمی این چنین حضور پیدا کردم صرفا به دلیل سلسله مراتب رونمایی از آن فیلم بوده و از آنجایی که پایبند به قوانین گروهی هستم که با آن کار میکنم احترام گذاشته و در این مراسمات تا حدی حضور پیدا کردم اما آنچه که برای من مهم بوده این است که در چنین مراسمهایی پوشش خود را متناسب با فرهنگ و آنچه که عرف جامعه ما است تطبیق داده و حضور پیدا کردم.
این بازیگر تلویزیون همچنین تاکید کرد: به طور کلی از پایه و اساس روحیات من با مراسماتی چون فرش قرمز سازگار نیست و این نکته را باید بگویم که به نظر تمامی دوستان و همکارانم احترام میگذارم اما این عقیده شخصی من است.
غزالی همچنین اظهار کرد: مراسم فرش قرمز در جایی همچون هالیوود یک موقعیت بیزنسی برای سینمای آن کشور محسوب میشود و به واسطه ارائه طرح و مدلهای جدید برخی برندها، هنرمندان هالیوودی روی فرش قرمز ظاهر میشوند و این نوع پوشش آنها نیز در آثار سینمایی هالیوود نیز دیده میشود اما در کشور ما چنین شرایطی وجود نداشته و ندارد بنابراین میتوان گفت برگزاری چنین مراسماتی در سینمای ما به نوعی ادایی است که کاربردی هم ندارد و ما میتوانیم حمایت از هنرمندان را در زمان اکران فیلمها با رویکردی فرهنگی و سازگار با جامعه خود انجام دهیم.
وی خاطرنشان کرد: به طور کلی من واقعا نمیدانم فایده برگزاری فرش قرمز برای سینمای ایران چیست، صرفا اگر قرار باشد معارفهای از بازیگران یک اثر صورت بگیرید این اتفاق در نشستهای خبری که بعد از فیلمها برگزار میشود؛ صورت میگیرد بنابراین من هنوز مناسبت برگزاری مراسم فرش قرمز را متوجه نشدهام.