نظام سلطه و مستکبران تصویری کذابانه از ایران و حقوق بشر داخلی ترسیم میکنند
یک وکیل دادگستری گفت:نظام سلطه و رسانههای مستکبران سو نیت دارند و بزرگ نمایی و سیاه نمایی میکنند گفت: متاسفانه سازمانهای بین المللی و مناسبات جهانی بر مبنای پول و زور، کشورهای مستقل را تحمل نمیکنند و تصویری که از ایران و حقوق بشر داخلی ترسیم میکنند کذابانه است و خودشان بزرگترین ناقضان حقوق بشر و محیط زیست و ارزشهای اخلاقی و انسانی هستند.
خبرگزاری میزان -
محمد صالح نقره کار وکیل دادگستری و دبیر کمیسیون حقوق بشر کانون وکلای دادگستری مرکز در گفت وگو با میزان ضمن استقبال از مواضع رییس قوهقضاییه در خصوص عملکرد ستاد حقوق بشر گفت: باید ساختار و عملکرد این نهاد تغییر کند.
نقره کار با اشاره به جایگاه ستاد حقوق بشر در ساختار حکمرانی عطف به مصوبه ۱۳۸۴/۱۰/۱۰شورای عالی امنیت ملی و یادآوری اینکه نقش مبرم این نهاد در هماهنگی و پیگیری داخلی و بین المللی حوزه حقوق بشر منحصر به فرد است اظهار کرد: ستاد حقوق بشر قوهقضاییه در سطح ملی باید فعالانه و بدون مداهنه و محافظه کاری، مصادیق نقض حقوق بشر را افشا و پیگیری کند؛ ستاد حقوق بشر باید با الگوی مشارکت پذیرانه و منعطف، اغوش خود را بر نقد ساختاری و عملکردی بگشاید و مامن و پناهگاه واقعی فعالان حقوق بشر و خیرعمومی طلبان باشد
وی ادامه داد: این ستاد باید پشتوانه حقوق بشر باشد و صدای ستاد باید در برابر تمامی موارد اعم از نقض آزادیهای فردی و صدور قطعنامههای ضد ایرانی بلند شود.
نقره کار با بیان اینکه نظام سلطه و رسانههای مستکبران سو نیت دارند و بزرگ نمایی و سیاه نمایی میکنند گفت: متاسفانه سازمانهای بین المللی و مناسبات جهانی بر مبنای پول و زور، کشورهای مستقل را تحمل نمیکنند و تصویری که از ایران و حقوق بشر داخلی ترسیم میکنند کذابانه است و خودشان بزرگترین ناقضان حقوق بشر و محیط زیست و ارزشهای اخلاقی و انسانی هستند.
این وکیل دادگستری اظهار کرد: در این حوزه قوهقضاییه نیازمند آسیب شناسی جدی با مشارکت منتقدان و فعالان مدنی است.
وی ادامه داد: مبانی هنجاری ما از قانون اساسی تا قوانین عادی پشتوانههای ارزندهای هستند که میتوان با اتکا به موازین حقوق بشری آن به اصلاح ساختارها و تغییر رفتارها مبادرت ورزید .
نقره کار با بیان اینکه ستاد در حوزههای مختلف حقوق بشری با رویکرد تخصصی باید نهادهای مدنی را به مشارکت بگیرد گفت: این ستاد باید گزارشگری حقوق بشری را پی جویی کند تا به جای اینکه همیشه در معرض تهاجم باشیم از خاستگاه کنشی و فعالانه رویکردهای ترویجی و توصیفی و تضمینی حقوق بشری را بررسی کنیم.
این وکیل گفت: نگاه حرفهای و تخصصی به ستاد میتواند وجهه حقوق بشری ایران را ارتقا و در وضعیت عینی هم شاخصهای برخورداری از حقوق بشر را بهبود بخشد مهمترین جلوه حقوق بشر، ارتقای کیفیت نظام قضایی در جهت تحکیم حقوق و آزادیهای مردم و تثبیت مالکیت و تکریم حقوق انسانی و شهروندی است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *