نژادپرستی نهادینه علیه اقلیت‎ها و سیاه پوستان در آمریکا

0:45 - 18 دی 1400
کد خبر: ۷۸۷۰۰۰
اقلیت‌های نژادی و به ویژه سیاه پوستان در جامعه آمریکا از جنبه‌های مختلف هدف تبعیض نژاد قرار می‌گیرند.

- نظارت بیش از حد بر جوامع آفریقایی آمریکایی در آمریکا منجر به زندانی شدن گسترده مردان و پسران سیاه پوست و نگرانی‌های شدید در مورد خشونت گسترده پلیس شده است.

در سال ۲۰۱۹، مردان سیاه پوست به میزان ۶ برابر بیشتر از مردان سفیدپوست زندانی شدند؛ این تفاوت برای مردان سیاه پوست ۱۸ تا ۱۹ ساله ۱۲ برابر بیشتر از مردان سفیدپوست همسن است.

در هنگام متوقف شدن از سوی پلیس آمریکا، احتمال مواجه شدن سیاه پوستان با اقدامات خشونت بار ۴ برابر بیشتر از سفید پوستان است.

علاوه بر این، احتمال کشته شدن سیاه پوستان از سوی پلیس آمریکا بسیار بیشتر از سفید پوستان است.

این حقایق آشکار بر استرس روانی که مواجهه با پلیس آمریکا ممکن است در اعضای جوامع سیاه پوست ایجاد کند، تأکید می‌کند.

گروهی از نویسندگان «JAMA Network Open» داده‌های بیش از هزار پرونده پزشکی افراد باردار سفیدپوست، سیاه‌پوست متولد آمریکا و سیاه‌پوست غیرآمریکایی را که در سال ۲۰۱۶ در یک سیستم بهداشتی بزرگ در مینیاپولیس، مینه‌سوتا زایمان کردند، تجزیه و تحلیل کردند.

آن‌ها همچنین مواجهه با پلیس را در سطح سرشماری که این افراد در آن زندگی می‌کردند و همچنین تعداد مواجهه با پلیس را به عنوان زیاد یا کم طبقه بندی کردند.

آن‌ها دریافتند که احتمال زایمان زودرس برای زنان باردار سفیدپوست و سیاهپوست متولد آمریکا در تماس با پلیس تقریبا دو برابر بیشتر است.

این مطالعه تعدادی از مسیر‌ها را از نژادپرستی ساختاری به پیامد‌های سلامت وضعیف در جوامع سیاه پوست - در این مورد خاص، افراد باردار و کودکان سیاه پوست - نشان می‌دهد.

یکی از این مسیر‌ها استرس روانی مزمن است.

از مطالعات دیگر این نتیجه به دست آمده که قرار گرفتن در معرض نژادپرستی ممکن است باعث استرس مزمن شود.

به عنوان مثال، از سال ۲۰۱۱، بررسی ملی سلامت کودکان (NSCH) آمریکا، نشان داد که قرار گرفتن در معرض نژادپرستی به عنوان یک تجربه نامطلوب دوران کودکی (ACE) اندازه گیری شده است.

این مطالعه همچنین اشاره می‌کند که پلیس آمریکا بیش از حد با ابعاد دیگر نژادپرستی ساختاری مرتبط است که ممکن است بر سلامت مادر تأثیر بگذارد و منجر به زایمان زودرس شود.


برچسب ها: آمریکا حقوق بشر

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *