افزودن ویتامین D به آرد در دستور کار وزارت بهداشت

18:23 - 11 دی 1400
کد خبر: ۷۸۶۰۶۹
خبرگزاری میزان-مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: از سال ۱۳۸۶ تمام نان‌های کشور طبق برنامه ملی با آهن و اسید فولیک غنی می‌شود و با توجه به کمبود ویتامین D مقرر شد آرد‌ها با ویتامین D هم غنی شوند.
[video src='https://www.mizan.news/wp-content/uploads/2022/01/3399707_555.mp4']


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *