طرز تهیه سالاد میوه با ماست؛ خوشمزه و سالم
_ نمناک نوشت: میوهجات گزینه خوبی برای یک دورهمی دوستانه میباشد، اما اگر میخواهید به شکل متفاوت تری از مهمانان خود پذیرایی نمایید، درستکردن سالاد میوه ایده خوبی است. سالاد میوه یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار در جهان است که انواع بسیار متنوعی دارد و میتوانید آن را با انواع میوهها تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد میوه همراه ماست عسلی
توت فرنگی ۲۵۰ گرم
ماست خامهای ۲۰۰ گرم
بادام خرد شده ⅓ پیمانه
موز ۲ عدد
پرتقال ۲ عدد
سیب ۱ عدد
عسل ۱ قاشق غذاخوری
سالاد میوه با ماست عسلی
طرز تهیه سالاد میوه با ماست عسلی
میوهها را شسته و داخل یخچال بگذارید تا خنک شوند.
ماست و عسل را با هم مخلوط کرده و در یخچال بگذارید تا خنک شود.
میوههای انتخابی را شسته، پوست بگیرید و هسته یا دانه آنها را خارج کنید، سپس به قطعات کوچک برش بزنید.
میوههای خرد شده را در کاسهای ریخته و یک قاشق غذاخوری آبلیمو روی آنها اسپری کنید تا رنگ آنها در مجاورت هوا تغییر نکند.
میوهها را به آرامی مخلوط کنید و سس ماست و عسل را روی آن بریزید.
این سالاد را میتوانید با بادام تزئین و نوش جان کنید.
نکات مهم
این سالاد مدرن را میتوانید در عرض ۱۵ دقیقه آماده کرده و به عنوان میان وعده از مهمانهای خود پذیرایی کنید.
اگر طعم ماست عسلی را دوست ندارید، میتوانید از مخلوط ماست با سس مایونز یا خامهی ترش استفاده کنید یا از ماستهای طعم داری مانند ماست وانیلی یا ماست میوهای به عنوان سس سالاد میوه استفاده کنید.
به جای ماست عسلی به عنوان سس سالاد میتوانید از مخلوط ماست خامهای و ۲ قاشق غذاخوری آب پرتقال استفاده کنید.
به میوههای خرد شده آبلیمو بیافزایید، چون در غیر اینصورت رنگ میوهها سیاه میشود.
پوست، دانه و هسته میوهها را کاملا جدا کنید.
میوههای مورد استفاده در تهیه سالاد میوه را به اندازههای یکسان برش بزنید تا سالاد شما شکل بهتری داشته باشد.
در تهیه سالاد میوه از میوهها به اندازه مساوی استفاده کنید تا طعم یکی از میوهها بر دیگری غالب نباشد.
برای تهیه سالاد میوه از میوههای خیلی نرم و شل یا میوههای کال و نارس استفاده نکنید.
برای افزایش جذابیت و زیبا شدن ظاهر سالاد از میوههایی با رنگهای متفاوت استفاده نمایید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد میوه
سالاد میوه جزو دسرهای مدرن میباشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه سالاد میوه را میتوانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.