فوت و فنهای تهیه پاپ کورن کاراملی
_ نمناک نوشت: ذرت بوداده یا پاپ کورن یکی از بهترین میان وعدههای سالم و مغذی است که همه افراد به خصوص کودکان ازخوردن آن لذت میبرند. پاپ کورن که سرشار ازویتامینهای گروه B و فیبر میباشد، میتواند پای ثابت میزهای پذیرایی تولدها و جمعهای صمیمانه و فیلم دیدن باشد. احتمالا شما طرز تهیه پاپ کورن ساده را بلد هستید، اما اگر قصد دارید برای یک مهمانی پاپ کورنهایی با طعم بی نظیر داشته باشید، با دستوری که در این بخش منتشر شده است، به راحتی میتوانید پاپ کورن خوشمزه کاراملی برای پذیرایی از مهمانانتان تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه پاپ کورن کاراملی
شکر ۲۰۰ گرم
ذرت ۱۳۵ گرم
روغن ۳۰ میلی لیتر
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه پاپ کورن کاراملی
ذرتها را در ماهیتابه بریزید. اندازه تابه باید بزرگ باشد تا ذرتها روی هم قرار نگیرند.
روغن را داخل ماهیتابه بریزید و هم بزنید تا ذرتها کاملا به روغن آغشته شوند، سپس درب ماهیتابه را بگذارید.
حرارت زیر ماهیتابه باید متوسط باشد، تقریبا دو دقیقه طول میکشد که ذرتها شروع به باز شدن کنند.
برای اینکه همه ذرتها بازشوند و حرارت یکسان به آنها برسد، ماهیتابه را به تکرار بچرخانید و تکان دهید.
بعد از باز شدن ذرتها، شعله را خاموش کنید و درب ماهیتابه را بردارید.
ذرتهای باز شده را داخل یک کاسه ریخته و دانههای باز نشده را از آن جدا کنید.
درون یک ماهیتابه شکر بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید.
بعد از دو تا سه دقیقه شکر آب میشود، شما باید هم زدن را ادامه دهید تا مایعی طلایی شروع به جوشیدن و کف کردن کند. در این مرحله شعله را خاموش کنید.
یک بار دیگر شکر کاراملی شده و کف کرده را هم بزنید تا هوای داخل آن خارج شود.
شکر را روی ذرت بو داده آماده شده بریزید و با یکدیگر هم بزنید تا یکدست شود.
اجازه دهید پاپ کورنها خنک شوند، در این مرحله اگر دوست دارید پفیلا کاراملی شما نمکی باشد، میتوانید روی آن نمک بپاشید.
نکات مهم و تکمیلی
میتوانید در تهیه پاپ کورن بجای روغن از کره استفاده کنید تا طعم کره در پاپ کورن کاراملی محسوس باشد.
میتوانید به جای شکر از شکر قهوهای استفاده نمایید.
در یک روش دیگر میتوانید در تهیه پاپ کورن کاراملی وقتی شکر آب شد، به آن شیر را ااضافه کرده و هم بزنید تا غلیظ شود، سپس سس کاراملی مخصوص را همان طور که داغ است روی پاپ کورنها بریزید و خوب مواد را زیر و رو کنید تا تمام پفیلاها با مواد کاراملی مخلوط شوند. میتوانید بجای شیر از خامه استفاده کنید.
در روش دیگری نیز میتوانید در قابلمهای شکر، کره، آب و مقداری نمک را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیایند، سپس شیره بدست آمده را روی پاپ کورنها بو داده شده درون سینی فر بریزید و سینی را درون فر به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
دقت کنید استفاده از روغن زیاد باعث چرب شدن بیش از حد و نرم شدن ذرت میشود.
حرارت کم یا خیلی زیاد، مانع از باز شدن کامل و صحیح ذرت میشود.
از بهترین و تازهترین دانههای ذرت برای درست کردن پفیلا استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد پاپ کورن کاراملی
پاپ کورن کاراملی جزو دسرهای مدرن میباشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۵ دقیقه میباشد.
پاپ کورن کاراملی را میتوانید در وعده میان وعده - سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد.