چرا گاهی غذا در زودپز نمیپزد؟
_ بیتوته نوشت: نپختن غذا در زودپز چیزی است که اتفاق افتادن آن نشان دهنده وجود یک اشکال در زودپز است. تعمیر زودپز به طور کامل کاری تخصصی به حساب میآید و در مواردی که اشخاص خود دست به تعمیر میزنند امکان دارد با اتفاقاتی مثل ترکیدن آن همراه باشد، بنابراین تلاش کنید تعمیر زودپز خود را به افراد با تجربه بسپارید.
دلیل نپختن غذا در زود پز
علل مهم نپختن غذا در زودپر
- خرابی واشر
- خرابی درب زودپز
- خرابی واشر سوپاپ تنظیم
- خرابی سوپاپ اطمینان در زودپز
خرابی واشر دور درب
وقتی که واشر دور درب زودپز به هر شکلی تغییر شکل داده باشد، باعث میشود تا بخار از دور درب و دیگ بیرون برود و سبب نپختن غذا در زودپز و یا سوختن غذا و کم شدن آب گردد.
رابی درب زودپز
درب هم به علت مانع شدن از بیرون رفتن بخار نقش مهمی در پختن مواد غذایی دارد. چنانچه درب زودپز دچار شکستگی گردد، شکل ظاهر آن تغییر میکند، در کار کلیپسو اشکالی به وجود آید و یا مشکلاتی از این دست برای آن به وجود آید، باعث خواهد شد که مواد غذایی داخل زودپز خوب پخته نشوند.
دلایل نپختن غذا ذر زودپر
خرابی واشر سوپاپ تنظیم
سوپاپ تنظیم در زودپز این کار را بر عهده دارد که با توجه به مواد غذایی و حرارت درون زودپز سطح متعادلی از بخار را به وجود بیاورد.
خرابی واشر سوپاپ تنظیم در زودپز باعث میشود که غذای درون زودپز به پخت کامل نرسد، چون سطح بخار موجود در زودپز ارتباط مستقیمی با پخت غذا دارد.
خرابی سوپاپ اطمینان
یک زودپز مناسب زودپزی است که دارای سوپاپ اطمینان باشد. زودپزهایی که بدون سوپاپ اطمینان هستند امکان دارد خطرناک باشند. سوپاپ اطمینان سوپاپی است که هنگامی که فشار بخار آب درون زودپز بیشتر شود با بیرون کردن بخار سب متعادل شدن آن خواهند شد. در صورت صدمه دیدن این سوپاپ امکان دارد در پخت غذا اشکال به وجود آید.
علل مهم نپختن غذا ذر زودپر
ایا فقط دلیل نپختن غذا در زودپز، اشکال اجزا میباشد؟
اشکال در کارکرد اجزا اصلیترین عامل نپختن غذا در زودپز میباشد، ولی گاهی اوقات هرچند کم دلایل دیگری نیز در نپختن غذای زودپز وجود دارد.
زودپزهای بی کیفیت: همیشه از زودپزهایی استفاده کنید که قبلا امتحان خود را پس داده باشند و استانداردهای لازم را رعایت نموده، زودپزهای متفرقه از قطعات بی کیفیتی استفاده میکنند که بعد از مدتی کوتاه فرسوده میشوند.
کیفیت نداشتن مواد غذایی: سلامت و تازگی مواد غذایی همیشه مورد توجه آشپزان بوده و هست، بعضی از مواد غذایی مثل گوشت در مرحلهای پیش از بو گرفتن اصطلاحا ناپز میشوند، به این صورت که پخت آنها نمیتواند مثل پخت مواد غذایی تازه باشد.
استفاده نکردن از دستوالعمل زودپز: زودپزهای گوناگون دستوالعملهای مختلفی دارند که باید به شکل اصولی از آنها استفاده کرد، شما میتوانید با نگاه کردن به دفترچه راهنمای هر محصول بهترین تجربه استفاده از آن محصول را داشته باشید.
حجم مواد غذایی باید با حجم زودپز هماهنگ باشد: شما نمیتوانید یک زودپز کوچک را تا نزدیک درب آن پر از مواد غذایی کنید و توقع داشته باشید خوب بپزد، همینطور استفاده از مواد غذایی کم در زودپزی با سایز بزرگ نیز پخت خوبی را برای شما انجام نمیدهد.