ترفندهایی برای تهیه باسلوق خانگی
_ همشهری آنلاین نوشت: باسلوق یا راحت الحلقوم از دسرهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان محبوبیت خاصی دارد. باسلوق را علاوه بر اینکه به عنوان یک دسر میتوانید سرو کنید، میتوانید آن را به عنوان یک شیرینی ساده در کنار چای هم مصرف کنید.
مواد لازم
نشاسته گل ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
آب ۱/۵ لیوان
کره ۲۰ گرم
گلاب ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری
پودر نارگیل به میزان لازم
گردو به میزان لازم
طرز تهیه
۱- یک لیوان نشاسته گل و یک و نیم لیوان آب را با هم مخلوط کنید تا تمام نشاستهها حل بشود.
۲- بعد آن را از صافی رد میکنیم. یک لیوان شکر اضافه کرده و هم میزنیم تا حل بشود و ۲ قاشق گلاب به آن اضافه کرده و کره آب شده و به دمای محیط رسیده را به آن اضافه میکنیم.
نکاتی برای تهیه باسلوق در خانه
۱- تمام این کارها را زمانی انجام میدهیم که گاز خاموش است.
۲- بعد از آن گاز را روشن کرده و شعله را بسیار کم میکنیم (در حد امکان از شعلهپخش کن استفاده کنید) و شروع میکنیم به هم زدن تا مواد خودش را بگیرد و بعد از نیم ساعت آماده میشود. حتما موقع هم زدن باید از لیسک یا قاشق چوبی استفاده شود.
۳- بعد از اینکه مواد مقداری خنک شد دست خود را با روغن چرب کرده و مقداری از مواد را برداشته و به شکل گلوله درمیآوریم و بعد از آن در پودر نارگیل کامل میغلتانیم و روی آن یک گردو میگذاریم.
به همین ترتیب باسلوقها را آماده کرده و در ظرف مورد نظر میچینیم.