بهینهسازی جنگندههای میگ ۲۹ و سوخو ۲۴ در نهاجا/ بازآمد جنگندههای اف ۴، اف ۵ و اف
مشاور فرمانده نیروی هوایی ارتش با اشاره به بهینهسازی جنگندههای «میگ ۲۹ و سوخو ۲۴» و بازآمد جنگندههای «اف ۴، اف ۵ و اف۱۴» در نهاجا، با تأکید بر تجهیز جنگندههای نهاجا، مجهز به مهمات و بمب دور ایستا، در تشریح وضعیت امنیت آسمان کشور، گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران با برخورداری از قدرت دفاعی بالا، اَمنترین آسمان غرب آسیا را دارد.
امیرحسین خلیلی در گفتوگو با میزان، با اشاره به نقش نیروی هوایی ارتش در استمرار امنیت پایدار حاکم بر کشور، گفت: نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، حضور در خط مقدم ولایتمداری را در تاریخ پربرکت انقلاب اسلامی به اثبات رسانده است.
نیروی هوایی، از اضلاع گران نیروهای مسلح و صنعت دفاعی کشور است، هزینهها در این نیرو بسیار گزاف است
وی نیروی هوایی ارتش را نیرویی تجهیزات و تخصص محور برشمرد و با بیان اینکه نیروی هوایی، از اضلاع گران نیروهای مسلح و صنعت دفاعی کشور است، تصریح کرد: هزینهها در این نیرو بسیار گزاف است.
ساخت محصولات کاملاً ایرانی در نهاجا، جلوهای از راهبرد «ما میتوانیم»
مشاور فرمانده نیروی هوایی ارتش ساخت محصولات کاملاً ایرانی در نهاجا، را جلوهای از تحقق راهبرد «ما میتوانیم» در خنثیسازی تحریمهای ظالمانه رژیم جنایتکار آمریکا دانست و اضافه کرد: نیروهای مسلح، الگویی مهم برای خنثیسازی تحریمها با اتکا به ظرفیتهای داخل و اعتماد به متخصصان جوان صنعت دفاعی کشور است.
همرزم شهید بابایی بر تجهیز جنگندههای نیروی هوایی با فناوریهای روز دنیا، تأکید و با اشاره به اینکه امروز جنگندههای نهاجا به مهمات و بمب دور ایستا مجهز هستند، تصریح کرد: هدف افزایش توان بازدارندگی برای جمهوری اسلامی ایران است.جنگندههای نهاجا به مهمات و بمب دور ایستا مجهزهستند، هدف افزایش توان بازدارندگی برای جمهوری اسلامی ایران است
مشاور فرمانده نیروی هوایی ارتش با بیان اینکه نیروی هوایی ارتش، نقشی مهمی در امنیت آسمان کشور دارد، اضافه کرد: خلبانان تیزپرواز نیروی هوایی ارتش، با پرواز در آسمان ولایت، از حریم و امنیت پایدار حاکم بر آسمان کشور حراست میکنند.
کسب برتری هوایی، زیربنای آزادی عمل نیروهای زمینی و دریایی
خلیلی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران، اَمنترین آسمان غرب آسیا را دارد، کسب برتری هوایی را باعث ایجاد آزادی عمل نیروهای سطحی (زمینی و دریایی) در میدان نبرد برشمرد و تصریح کرد: هدف از افزایش قدرت نیروی هوایی، تحقق برتری هوایی توسط نیروهای هوایی است.
خلیلی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران، اَمنترین آسمان غرب آسیا را دارد، کسب برتری هوایی را باعث ایجاد آزادی عمل نیروهای سطحی (زمینی و دریایی) در میدان نبرد برشمرد و تصریح کرد: هدف از افزایش قدرت نیروی هوایی، تحقق برتری هوایی توسط نیروهای هوایی است.
مشاور فرمانده نیروی هوایی ارتش با اشاره به گوشهای از توانمندی نهاجا در ساخت جنگندههای کاملاً ایرانی، بهینهسازی جنگندههایی مثل «میگ ۲۹ و سوخو ۲۴» و بازآمد جنگندههای «اف ۴، اف ۵ و اف ۱۴» را در راستای افزایش آمادگی رزمی این نیرو در عملیاتهای هوایی برشمرد و اظهار داشت: این اقتدار در نیروهای مسلح بهویژه ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپر بازدارندگی در مقابل تهدیدات احتمالی ایجاد کرده است.
- بیشتربخوانید:
- سربازان ورودی دیماه ۱۴۰۰ نزاجا باید کارت واکسن داشته باشند/ واکسیناسیون در مراکز آموزشی
- آئیننامه هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت در آستانه تدوین/ عملکرد ضعیف نهادها در اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و اقتصاد مقاومتی
- نماینده ولیفقیه در کرمانشاه: سفرهای استانی رئیسجمهور امیدآفرین است
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *