مشکلات سه واحد تولیدی سیمان دهلران، کشتارگاه صنعتی ایلام و کارخانه شیر زاگرس بررسی شد
- جلسه ستاد پیگیری اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی و رفع موانع تولید به ریاست علی دهقانی رئیس کل دادگستری استان ایلام و با حضور دادستان مرکز استان ایلام و مدیران دستگاههای اجرایی و نظارتی در سالن جلسات حوزه ریاست دادگستری ایلام برگزار شد.
رئیس کل دادگستری استان ایلام در این جلسه با بیان این که حمایت از تولید و رفع موانع و مشکلات تولیدکنندگان جزء اولویتهای اصلی قوه قضاییه است، گفت: این جلسات در راستای حمایت از تولید و تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی و پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی برگزار میشود و ضرورت دارد که دستگاههای ذیربط، مصوبات این جلسات را با سرعت و دقت پیگیری و عملیاتی کنند.
وی جلسات ستاد پیگیری اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی و رفع موانع تولید را جلساتی حمایتی و تسهیل کننده برای کارآفرینان و واحدهای تولیدی استان ایلام در راستای رفع مشکلات و موانع و توسعه فعالیتهای اقتصادی مشروع و قانونی توصیف کرد.
دهقانی تأکید کرد: باید تلاش شود تا موانع و مشکلات واحدهای تولیدی غیرفعال و نیمه فعال استان کاملا مرتفع شوند و این واحدها در اسرع وقت به چرخه تولید بازگردند.
وی همچنین بر لزوم ارتباط مستمر و تنگاتنگ ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان ایلام به منظور استفاده از ظرفیت کلیه نهادها و سازمانهای مربوطه برای تحقق رونق تولید در استان تاکید کرد.
وی، بر حمایت کلیه مدیران و مسئولان دستگاههای اجرایی از فعالان اقتصادی و واحدهای تولیدی تاکید کرد و اظهار داشت: تصمیمات اتخاذ شده و مصوبات ستاد، باید کارشناسی شده و کاربردی بوده و ضمن رفع مشکلات موجود واحدهای تولیدی از بروز این مشکلات در آینده برای واحدهای مشابه جلوگیری کنند.
همچنین بخشنده دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان ایلام نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارش اقدامات صورت گرفته در دبیرخانه ستاد پیگیری اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی و رفع موانع تولید استان ایلام، بر حمایت از تولید و رفع موانع آن تاکید کرد و گفت: اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی باید جزء اولویت دستگاههای ذیربط قرار گیرد و بایستی بیش از پیش برای رفع موانع تولید تلاش شود.
در این جلسه مدیران سه واحد تولیدی سیمان دهلران، کشتارگاه صنعتی ایلام و کارخانه شیر زاگرس به بیان موانع و مشکلات پیش روی واحدهای تولیدی خود پرداختند و خواستار تسهیل در رفع موانع تولید و بازگشت و راه اندازی واحدهای تولیدی خود به چرخه تولید شدند که پس از بحث و بررسی مشکلات مطرح شده، تصمیمات لازم در خصوص رفع موانع ذکر شده به منظور بازگشت این واحدها به چرخه تولید مصوب شد.