جانشین وزیر دفاع: نظام‌نامه نوآوری دفاعی در وزارت دفاع تدوین شد

15:33 - 21 آذر 1400
کد خبر: ۷۸۱۲۱۴
دسته بندی: سیاست ، دفاعی و مقاومت
جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح گفت: نظام نامه نوآوری دفاعی در وزارت دفاع تدوین و تبدیل به شبکه بازِ نوآوری شده است تا بتوانیم با شرکت‌ها و مراکز علمی همکاری کنیم و از این طریق با همراهی و همگامی مراکز علمی و تحقیقاتی و دانشگاهی بتوانیم نیاز‌های حوزه صنعت دفاعی را تامین کنیم.
- بنا به اعلام وزارت دفاع، سردار مهدی فرحی در آئین اختتامیه همایش هماورد ملی توسعه در فناوری صنعت هوایی که در شرکت پن‌ها برگزار شد، گفت: برگزاری این جشنواره‌ها بسیار ارزشمند است و می‌تواند با هم افزایی میان دانشگاه و مراکز صنعتی و دفاعی به جهش حرکت پژوهش در کشور بیانجامد.

جانشین وزیر دفاع افزود: صنعت هوایی و هوافضا از صنایع‌های تک، بسیار پیشرفته و بالادستی است که همه نگاه‌ها در سطح جهان به این صنعت و تحولات آن معطوف شده است.

وی تاکید کرد: ناتو ۸ فناوری را به عنوان فناوری برترساز در ۲۰ سال آینده مطرح کرده است و تلاش دارد در این فناوری‌ها به پیشرفت‌های چشمگیر دست یابد تا در ابتدا غافلگیر نشود و در مرحله بعد بتواند دیگران را غافلگیر کند برهمین اساس سرمایه گذاری‌ها روی این فناوری‌ها را اولویت خود قرار داده است.

سردار فرحی با اشاره به ظرفیت عظیم کشور در حوزه علمی گفت: ما باید با استفاده از ظرفیت عظیم دانشگاهی و با بهره‌مندی از صنایع دفاعی، عقب‌ماندگی در حوزه عمود پرواز‌ها را جبران و همچنین بتوانیم قدم‌های مؤثری را برای همگامی با جهان برداریم تا در آیند‌های نزدیک ایران بتواند حرف‌های بسیاری در این عرصه برای گفتن داشته باشد.

وی در ادامه با اشاره به اقدامات انجام شده در وزارت دفاع و ستاد کل نیرو‌های مسلح برای استفاده از ظرفیت‌های عظیم دانشگاه برای پیش روی در عرصه‌های مختلف علمی و تأمین نیاز‌های کشور گفت: در ستاد کل نیرو‌های مسلح و وزارت دفاع سیاست‌های بالادستی و نقشه علمی برای استفاده از ظرفیت‌های عظیم علمی کشور تدوین و در وزارت دفاع شبکه دانا و توانا تشکیل شد.

جانشین وزیر دفاع اظهار داشت: خوشبختانه با گذشت چندین سال از تشکیل شبکه علمی دانا و توانا در وزارت دفاع امروز ما با ۶ هزار شرکت دانش‌بنیان ارتباط و همکاری داریم که این همکاری، ظرفیت و توان وزارت دفاع را به بیش از ۲۰ برابر افزایش داده و همه این شرکت‌های دانش بنیان در کنار دانشگاه‌ها، مراکز علمی و نخبگان در سراسر کشور در جهت توسعه فناوری نظامی با وزارت دفاع و صنایع دفاع همکاری و همراهی دارند.

سردار فرحی با اشاره به همکاری نزدیک میان صنایع دفاعی کشور و دانشگاه‌ها و مراکز علمی و همچنین شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: با اقدامات صورت گرفته برای ارتباط نزدیک صنایع دفاع و دانشگاه‌ها در وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در‌های وزارت دفاع را برای ورود صنعتگران و نخبگان باز کرده‌ایم و بر همین اساس نظام نامه نوآوری دفاعی در وزارت دفاع تدوین و تبدیل به شبکه بازِ نوآوری شده است تا بتوانیم با شرکت‌ها و مراکز علمی همکاری کنیم و از این طریق با همراهی و همگامی مراکز علمی و تحقیقاتی و دانشگاهی بتوانیم نیاز‌های حوزه صنعت دفاعی را تامین کنیم.

وی اظهار داشت: حجم بالای تحقیقات علمی و پژوهشی در دانشگاه‌های کشورمان یک ظرفیت عظیم دانشگاهی و تحقیقاتی را در کشور به وجود آورده است و به صورت میانگین روزانه حدود هزار پایان نامه در مقطع ارشد و دکترا در دانشگاه‌های کشور ارائه می‌شود که اگر این پایان‌نامه‌ها هدفمند و اثربخش شود می‌تواند مشکلات بسیاری از کشور را برطرف کند.

جانشین وزیر دفاع با بیان اینکه مدل بسیار خوبی برای استفاده از ظرفیت علمی و نخبگانی کشور در ستاد کل نیرو‌های مسلح و وزارت دفاع تدوین شده است، گفت: با برنامه‌هایی که در ستاد کل نیرو‌های مسلح و وزارت دفاع تدوین شده است ما توانسته ایم ارتباط قوی با مراکز علمی و دانشگاهی کشور ایجاد کنیم تا این مراکز و دانشجویان بتوانند در قالب پروژه‌ها و پایان نامه‌ها و با همکاری صنایع دفاع بتوانند گره‌گشایی از مسائل کشور داشته باشند.
 
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *