مصوبه افزایش سهم سوابق تحصیلی توجه به سرمایه گذاری ۱۲ ساله است
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، گفت: افزایش سهم سوابق تحصیلی در ورود به دانشگاه توجه به سرمایه گذاری ۱۲ ساله دانش آموزان است.
سعید رضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با میزان در مورد افزایش سهم سوابق تحصیلی و ورود مافیای کنکور به دوره دوم متوسطه گفت: اگر بخواهیم بگوییم با این تصمیم مافیای کنکور و آموزشگاهها وارد مدارس میشوند که تا پیش از این ۷ هزار میلیارد بار مالی داشته اند اگر نهادهای نظارتی در این خصوص در آموزش و پرورش وجود داشته باشند مشکلات حل خواهد شد.
وی ادامه داد: احیای مدارس نمونه دولتی و استعداد درخشان در سراسر کشور گامی در جهت تحقق عدالت آموزشی است، تا دانش آموزان با استعدادی که بضاعت مالی پایین و استعداد برتری دارند بتوانند به این مدارس ورود کنند.
وی ادامه داد: احیای مدارس نمونه دولتی و استعداد درخشان در سراسر کشور گامی در جهت تحقق عدالت آموزشی است، تا دانش آموزان با استعدادی که بضاعت مالی پایین و استعداد برتری دارند بتوانند به این مدارس ورود کنند.
استاد دانشگاه تهران در مورد این سوال که با حذف کنکور و شرط معدل چگونه میتوان عدالت آموزشی ایجاد کرد، گفت: در حال حاضر کنکور حذف نشده است بلکه تاثیر آن در پذیرش دانشگاه کم شده است همچنان نیز با توجه به مصوبات شورا کنکور ۴۰ درصد در پذیرش دانش آموزان در دانشگاهها موثر است.
وی گفت: از سوی دیگر با توجه به تاثیر سوابق تحصیلی دانش آموزان ثمره و تلاش تحصیل ۱۲ ساله دانش آموزان مورد استفاده قرار میگیرد که این توجه به سرمایه گذاری ۱۲ ساله است و به عدالت نزدیکتر است.
وی ادامه داد: با فعالیت مدارس غیر دولتی و توجه به آنها مدارس دولتی ضعیف شده است، بالا بردن استانداردهای آموزشی در دوره دبیرستان به ویژه مدارس دولتی و ارائه بهترین کیفیت آموزشی در این دوران با توجه به اینکه آموزش و پرورش ۱۰۰ هزار میلیارد بودجه را به خود اختصاص داده است لازم و ضروری به نظر میرسد.
حجت الاسلام عاملی گفت: یکی از اتفاقات ناخوشایند در آموزش و پرورش استخدام برخی از معلمینی است که استانداردهای لازم را نداشته اند از این رو انحصار جذب در آموزش و پرورش میتواند در دقت بیشتر جهت جذب کادری مجرب کمک بزرگی کند.
وی در پایان گفت: همانطور که مقام معظم رهبری نیز اشاره فرمودهاند کار اساسی باید برای آموزش و پرورش انجام شود با استاندارد سازی امتحانات و سراسری شدن می توانیم با آن نظارت فوق العاده بر حسن اجرای کار در این وزارت خانه به عدالت آموزشی نزدیک شویم.
انتهای پیام /
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *