با پوست سیب زمینی ظروف را برق بندازید
_ نمناک نوشت: محلول شستشو دهنده پوست سیب زمینی مادهای است که می تواند برای تمیز کردن بسیار مفید باشد. به علاوه، سازگار با محیط زیست است. آیا می دانید که محلول شستشودهنده پوست سیب زمینی برای شست و شو و بسیاری از کارهای دیگر در خانه مفید است؟
درست است، این مواد شوینده طبیعی می تواند جایگزین مناسبی برای بسیاری از محصولات حاوی فسفات باشد. سایر محصولات شیمیایی نه تنها برای سلامتی مضر هستند بلکه منابع آب جهان را نیز آلوده میکنند.
برخلاف انتظار اکثر مردم سیب زمینیها برای تمیز کردن انواع مختلف سطوح مناسبند. در این بخش به بیان روشهای تمیز کردن وسایل مختلف با استفاده از پوست سیب زمینی پرداخته ایم.
محلول سیب زمینی راه حلی مناسب برای شستشوی ظروف
اگر میخواهید به محیط زیست آسیب نرسانید و از پوست خود محافظت کنید، از محلول پوست سیب زمینی برای از بین بردن چربی ظروف استفاده کنید، زیرا این محلول برخلاف پاک کنندههای تجاری، فاقد مواد شیمیایی از جمله فسفات است و از بروز هرگونه واکنش آلرژیک جلوگیری میکند. تنها زمانی که میخواهید برای شستشوی ظروف از این ماده استفاده کنید، این پاک کننده را تهیه نمایید، زیرا این پاک کنندهها عمر کوتاهی دارند.
محلول شستشو دهنده سیب زمینی راه حلی مناسب برای از بین بردن سیاهی
محلول شستشو دهنده سیب زمینی کاربردهای گوناگونی دارد، شما نه تنها میتوانید برای از بین بردن روغن و چربی ظروف از آن استفاده نمایید بلکه میتوانید روی لکه چربی یکی از لباس هایتان یک تکه پوست سیب زمینی بمالید تا لکه چربی به سرعت از بین برود.
برای از بین بردن چربی روی لباسهایی که جنس حساسی دارند از سیب زمینی استفاده نکنید و همیشه دستورالعملهای موجود روی برچسب لباس را بخوانید.
اجزای موجود در پوست سیب زمینی برای از بین بردن روغن و سیاهی سطوح مختلف بسیار عالی است و بنابراین راه حلی مناسب برای پاک کردن چربی از روی میز و سطوح دیگر می باشند.
برای از بین بردن لکههای سیاه ایجاد شده بر روی ظروف کافی است که پوست سیب زمینی را با اندکی فشار روی لکههای سیاه روی ظرفتان بکشید و حدود ۲ یا ۳ دقیقه صبر کنید و سپس ظرف را بشویید.
چگونه از سیب زمینی برای تمیز کردن ظروف استفاده کنیم؟
میتوانید برای تمیز کردن ظروف با سیب زمینی از راه حلهای زیر استفاده کنید:
روش اول:استفاده از آب سیب زمینی
سیب زمینی را درون ظرفی بریزید و مقداری آب اضافه نمایید تا بپزد.
آبی که سیب زمینی در آن پخته شده است را در حالی که هنوز داغ است درون ظرفی بزرگ بریزید.
ظروف کثیف خود را درون این آب فرو کرده و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه دهید در آب سیب زمینی بماند.
بعد از گذشت زمان گفته شده، ظروف را با اسفنج پاک کنید و سپس آنها را بشویید.
آبی که در آن، سیب زمینی پخته شده است می تواند چربیهای چسبنده را از روی ظروف، قابلمه ها، گلدانها و سایر وسایل آشپزخانه پاک کند.
روش دوم:مخلوط کردن پوست تازه سیب زمینی با آب جوش
ظرفی را پر از آب نموده و بگذارید بجوشد.
سیب زمینی را پوست بگیرید.
پوست سیب زمینی را حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون آب جوش قرار دهید تا خیس بخورد.
مخلوط آب جوش و پوست سیب زمینی را با سرعت هم بزنید تا یک محلول کفی به دست آورید.
این محلول را به مدت یک شب درون یخچال قراردهید تا خنک شود.
روز بعد می توانید از این محلول استفاده کنید.
روش سوم:پوست سیب زمینی مخلوط شده با نمک
در این روش به پوست سیب زمینی و نمک درشت (به میزان لازم) نیاز دارید.
برای تمیز کردن چربیهای روی ظروف، وسیله مورد نظر برای تمیز کردن را برای چند دقیقه گرم کنید.
سپس مقدار زیادی نمک روی سطح ظرف بپاشید و مواظب باشید دست شما نسوزد.
پوستهای سیب زمینی را با حرکات دایرهای روی ظرف بمالید.
پس از تمیز شدن سطح ظرف پاک شده، آنرا بشویید و خشک کنید.
این روش برای تمیز کردن سطوح دشوار مانند تابههای سوخته و روغنی بسیار موثر خواهد بود.
نکته:
این محلول به اندازهی محصولات تجاری قوی نیست، اما یک روش بسیار کارامد است.