باید و نبایدهای خرید و نگهداری گوشت چرخ‌شده

5:50 - 12 آذر 1400
کد خبر: ۷۷۸۷۴۵
زمانی که گوشت چرخ‌ می‌شود به دلیل آسیبی که به ساختار سلول‌ها وارد می‌شود این مواد مغذی از داخل سلول به بیرون نشت کرده و راحت‌تر در دسترس میکروارگانیسم‌ها قرار می‌گیرد، به همین دلیل باید پس از چرخ کردن گوشت نکاتی را مدنظر قرار دهیم تا مانع از خرابی گوشت شویم.

برچسب ها: سلامتی گوشت

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *