شیشه مغز را از بین می‌برد

1:21 - 13 آذر 1400
کد خبر: ۷۷۷۹۶۷
تعداد نظرات: ۱ دیدگاه
رئیس مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی بقیة الله گفت: به هیچ عنوان نباید در نظر بگیرید که شیشه درمان می‌شود مگر این که در مغز فرد سلول جدید بکارید که این مسئله علمی است که شاید هزار سال دیگر بدان دست یابیم اما در مورد سایر موارد اعتیاد آور راه درمان وجود دارد  ولی افرادی که شیشه مصرف می‌کنند باید از جامعه مجزا شود تا آسیب به خود و جامعه وارد نکنند.
هدایت صحرایی در گفت‌وگو با میزان با بیان اینکه نباید اجازه دهیم در جامعه ماده اعتیادآور "شیشه" وجود داشته باشد چرا که وجود شیشه در جامعه به معنای وجود افرادی است که دچار تخریب مغز هستند، و بخشی از مغز آن‌ها از بین رفته و تخریب شده است، گفت: به هیچ عنوان نباید در نظر بگیرید که شیشه درمان می‌شود مگر این که در مغز فرد سلول جدید بکارید که این مسئله علمی است که شاید دهه‌های دیگر بدان دست یابیم، اما در مورد سایر موارد اعتیاد آور راه درمان وجود دارد،   ولی پیشنهاد می‌کنم که افرادیکه شیشه مصرف می‌کنند از جامعه مجزا شوند تا آسیب به خود و جامعه وارد نکنند.
 
وی افزود: در مغز ما دو سیستم وجود دارد که به نام سیستم پاداش و سیستم استرس معروفند و در تعامل و همکاری گسترده با هم هستند. سیستم پاداش مسئول حفظ حیات فرد است و حیات شخص را با اعلام نیاز به غذا، آب و سایر موارد حفظ می‌کند. این مرکز وظیفه حفظ نسل را نیز به عهده دارد و این وظیفه را با ایجاد تمایل به ازدواج، بچه دار شدن و مراقبت از او انجام می‌دهد. مراقبت از بچه سختی‌هایی دارد که اگر بچه من نباشد شاید زیر بار تحمل آن نروم.   مغز من می‌گوید اگر بچه ساعت ۲ نیمه شب گریه کرد بیدارشوم و او را نوازش کنم و او را بخوابانم و این اقدام برای من لذت بخش استاما اگر در حالت عادی کسی ساعت ۲ نصفه شب شما را بیدار کند، اگر به او بد و بیراه نگویید، حداقل مطلوب شما نیست، ولی بچه این کار را می‌کند بد و بیراه نمی‌گویید و او را هم نوارش می‌کنید و اینگونه به بقای نسل کمک (تضمین) می‌شود.


ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۱
0
0
خیلی.احمقانه
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *