فوت و فنهای تهیه پیتزای فنجانی
_ ایرنا نوشت: این دستور پیتزا را درست مثل پیتزای معمولی درست میکنید، اما مواد را برعکس میچینید. مواد پیتزا فنجانی سلیقهای ست و میتوانید مواد آن را به دلخواه تعیین کنید. به عنوان مثال اگر دوست داشته باشید میتوانید ژامبون، ذرت، قارچ و خیلی مواد دیگر را هم به آن اضافه کنید.
مواد لازم برای پیتزا فنجانی:
گوشت مرغ ریش ریش شده ۱ و نیم پیمانه
سس پیتزا ۱ پیمانه
بروکلی ۱ و نیم پیمانه
پنیر موزارلا ۱ و نیم پیمانه
برگ ریحان ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان به دلخواه یک چهارم پیمانه
طرز تهیه پیتزا فنجانی:
برای درست کردن پیتزا فنجانی ابتدا مواد لازم را تهیه کرده و کنار بگذارید.
فر را روی ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را صاف کنید و در اندازههای مناسب فنجان در شکلهای دایرهای ببرید.
داخل ظرف جداگانهای مرغهای ریش شده و سس را با هم مخلوط کنید. نصف فنجانها را با مرغ و سس پر کنید. سپس روی آن یک لایه کلم بروکلی، یک لایه پنیر موزارلا و یک لایه برگ ریحان بریزید.
در نهایت روی فنجان را با یک لایه خمیری که بریده اید بپوشانید. در صورت تمایل روی آن کمی هم پنیر پارمسان بریزید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که خمیر روی فنجان مایل به قهوهای رنگ شد داخل فر قرار دهید.
بچهها به این نوع پیتزا علاقه زیادی دارند و البته نه تنها بچهها بلکه بزرگترها هم طرفدارش هستند.